Türk Telekom'a nasıl laf anlatacağım?

Pulsar

80+
Reaksiyon skoru
52
10 gündür internetim sürekli kopuyor, olduğunda da hızım, özellikle ping değerlerim yerlerde oluyor. 5-6 defa arıza kaydı açtım. Birkaçında sorun bulamadık diyip kapatıldı, bir tanesinde bir kablo değişimi yapıldı falan yazmışlar, birinde de evinizde olabilir randevu alın tarzı bir şey yazıyordu ama arayıp söylediğimde randevunun konusunu bile açmadılar. Modem falan mı bozuldu diyeceğim ama dün akşam son 10 gündür ilk kez normal hızlarımda internet almıştım. Öğlen saatlerinde eve geldim, komple yok. Mobil veriyle bir yere kadar, ne yapmalıyım nasıl laf anlatacağım? Var mı ben böyle yaptım işe yaradı diyen?

İnternetini iptal edeceğini zaten cayma bedelini geçeceğin operatörün ödeyeceğini söyle + olarak şikayet açacağını söyle sikke sikke yardımcı oluyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

azıcık da böyle sinirli konuş
İnternetini iptal edeceğini zaten cayma bedelini geçeceğin operatörün ödeyeceğini söyle + olarak şikayet açacağını söyle sikke sikke yardımcı oluyorlar.

Taahhüt sürem 1.5 yıldı yani 6502 numaralı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunun 52. maddesinin 4. fıkrasına göre bir cayma bedeli ödemem. Üç ay gibi bir süredir bu pakede geçtim. İndirim bedelini ödeyip kurtulabilirim ama altyapıların hepsi Türktelekom altyapısı, ADSL/VDSL tipi altyapıdan destek alıyorum. Arkadaşlarım bir problem olduğu senaryoda sürekli TT destek ekiplerinin ilgilendiğini söyledi. Farklı operatöre geçtiğim senaryoda da bu problemden kurtulabileceğimi düşünmüyorum.

Taahhüt sürem 1.5 yıldı yani 6502 numaralı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunun 52. maddesinin 4. fıkrasına göre bir cayma bedeli ödemem. Üç ay gibi bir süredir bu pakede geçtim. İndirim bedelini ödeyip kurtulabilirim ama altyapıların hepsi Türktelekom altyapısı, ADSL/VDSL tipi altyapıdan destek alıyorum. Arkadaşlarım bir problem olduğu senaryoda sürekli TT destek ekiplerinin ilgilendiğini söyledi. Farklı operatöre geçtiğim senaryoda da bu problemden kurtulabileceğimi düşünmüyorum.

Valla ben 2011 - 2023 arası TTNET kullandım, inanılmaz pişmanım ama o senelerde başka bir şey yoktu. Şimdi TürkNet kullanıyorum ve memnunum ha fiyatı tuzlu mu tuzlu ama olsun en azından öyle sorunlar yaşamıyorum. Nazik konuştun mu üstüne biniveriyorlar. Sorunlu müşteri olacaksın bunlara.

Valla ben 2011 - 2023 arası TTNET kullandım, inanılmaz pişmanım ama o senelerde başka bir şey yoktu. Şimdi TürkNet kullanıyorum ve memnunum ha fiyatı tuzlu mu tuzlu ama olsun en azından öyle sorunlar yaşamıyorum. Nazik konuştun mu üstüne biniveriyorlar. Sorunlu müşteri olacaksın bunlara.
düzeleceğini bilsem değiştireyim operatör de aynı hikaye olmasından çekiniyorum

Farklı sağlayıcılardan adresine en yakın fiber'in nerede olduğunu öğren, binadan veya siteden imza toplayıp başvuru yap.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düzeleceğini bilsem değiştireyim operatör de aynı hikaye olmasından çekiniyorum
Genellikle diğer operatörler daha uygun oluyorlar, şu an 100Mbps hizmete 600₺ veriyorsan diğer sağlayıcılar 400₺ falan ister. Her türlü senin için çok daha avantajlı bir seçim olur.

Geri