schuma_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 448
Her ürünümü Nike alıyorum biraz daha alacağımTürkiye'den satış çeken şu adi firmaya para kazandırmayın lütfen..
Her ürünümü Nike alıyorum biraz daha alacağımTürkiye'den satış çeken şu adi firmaya para kazandırmayın lütfen..
Adidas var alternatif var yani sorun yok çeksin istediği gibi fasa fisozevkinden çekmedi kanka adamlar. ülkenin durumundan dolayı olabilir mi mesela?
fazla fazla al sen zira kısa zamanda perte çıkıyordurHer ürünümü Nike alıyorum biraz daha alacağım
2023 nisan da kendi sitesinden aldığım air jordon ayakkabıyı halen daha kullanıyorum, üstelik günlük iş ayakkabısı olarak halende sapa sağlam..fazla fazla al sen zira kısa zamanda perte çıkıyordur
hayatımda nike kadar fiyatına nazaran fason firma görmedim en fazla dayanan ayakkabım 4 ay adidaslar 3-4 sene oldu halen kaya gibi
adidas endonezya malı veriyor bize dandik mal satıyor bizezoru görünce kaçanla işimiz yok adidas taş gibi satış yapıyor halen fiyatlar da gayet makul?
biz de sana ossura ossura güleceğizHer ürünümü Nike alıyorum biraz daha alacağım