Kafam evde kalmaktan iyice bozuldu

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
19 yasima giricem yaklasık 15 yaşımdan beri sacma oldugunu bilmeme ragmen ayni sikintiyi dile getirip technopatta burda baska forumlarda yillardır 1000 in ustunde konu acmisimdir buda o konularda biri olacak ama cidden çok garip hissediyorum yaw bir kızla arkadas olmak sevgili olmak yada bir ortama girmek NİYE BU KADAR ZOR?
Yaw bu kiz insan degilmi ustun bir varlikmi millet nasıl tak diye konusup anlasabiliyor rvden disari adim atamiyorum disarida tek basima kahve fln icmeye gitsem yuruyuse ciksam ciftleri gorunce cildiriyorum beynim zonkluyor agliyasin geliyor çok şey kacirdigimi dusunuyorum ve eve geri donuyorum keşke disari çıkmaysaydım diyorum. Çocukken ileride duzelirim arkadas ortamim vb. Okur diyordum simdi daha kötü duruma dustum.
İnsanın c1ns2l arzulari ergenlik doneminden cikanakadar yavas yavas azalir benim tam tersi dahada artiyor gün geçtikce dayanamıyorum
"Cok istiyosun esc2rta git" demeyin onu sosyal becerim ile elde edemeyecegim icin dahada psikolojim bozulur yasamak istiyorum yillardir ana baba diyor diye birikim yapiyoruz adam akilli hic disari cikamadım şehir disina ne fazla 3 defa cikmisimdir oda işlerden dolayı.

19 yasima giricem yaklasık 15 yaşımdan beri sacma oldugunu bilmeme ragmen ayni sikintiyi dile getirip technopatta burda baska forumlarda yillardır 1000 in ustunde konu acmisimdir buda o konularda biri olacak ama cidden çok garip hissediyorum yaw bir kızla arkadas olmak sevgili olmak yada bir ortama girmek NİYE BU KADAR ZOR?
Yaw bu kiz insan degilmi ustun bir varlikmi millet nasıl tak diye konusup anlasabiliyor rvden disari adim atamiyorum disarida tek basima kahve fln icmeye gitsem yuruyuse ciksam ciftleri gorunce cildiriyorum beynim zonkluyor agliyasin geliyor çok şey kacirdigimi dusunuyorum ve eve geri donuyorum keşke disari çıkmaysaydım diyorum. Çocukken ileride duzelirim arkadas ortamim vb. Okur diyordum simdi daha kötü duruma dustum.
İnsanın c1ns2l arzulari ergenlik doneminden cikanakadar yavas yavas azalir benim tam tersi dahada artiyor gün geçtikce dayanamıyorum
"Cok istiyosun esc2rta git" demeyin onu sosyal becerim ile elde edemeyecegim icin dahada psikolojim bozulur yasamak istiyorum yillardir ana baba diyor diye birikim yapiyoruz adam akilli hic disari cikamadım şehir disina ne fazla 3 defa cikmisimdir oda işlerden dolayı.
Kızları cinsel obje olarak görmeye devam ettiğin sürece bişey değişmeyecek

Sen bile ne istediğini bilmiyorsun arkadaşlık mi yoksa ihtiyaç gidermek mi belli değil.
Kendin de diyorsun bu kız üstün bir varlık değil diye ama sanki o olmazsa bir şeyin eksikmiş gibi hissediyorsun.
Hiç bir kızın ortalıkta "erkekler üstün varlık mi neden benimle konuşmuyorlar" gibi saçma bir cümle kurduğunu gördün mü? Abazalarin sosyal medyada en çirkin dişiye bile tapmasından, ilgi vermesinden bahsetmiyorum gerçek hayattan bahsediyorum.
İnsanın konuşacak arkadaşının olmaması çok kötü bir durum ve bunalıma sokuyor ama bunun çözümü kız değil bundan emin olabilirsin.
Tavsiyem psikologa git terapi vs. al olayın kız olmadığını anlayacaksın.

Hocam sizin konulardan buram buram cahillik akıyor bence siz bile ne dediğinizi artık bilmiyorsunuz boş konuşuyorsunuz

Hocam sizin konulardan buram buram cahillik akıyor bence siz bile ne dediğinizi artık bilmiyorsunuz boş konuşuyorsunuz
Su an universite kazanmaya bakiyorum kazanabilirsem ama arkadas edinebilirim insallah olur. Ama insan icine girmeye alisirsam bu yazdigim butun yazilarin bana artik sacma gelecegini dusunuyorum. Lise zamaninda bir ara sosyal ortama girme sansi bulmistum orada utangacligiki yenmistim simdi ise sikinti olan sey ortam bulmak.

Derdini bir psikologa anlatsan daha iyi sonuç alırsın sanki hocam.

Dışarı çık kafanı kaldır sağına soluna bak 19 yaşında adamsın evde dura dura dahada bir şey olmaz git kursa spora yazıl çevre olur zamanla

ya trollsün ya da ilgi ve dikkat cekmeye calisiyon kanka, actigin sayisiz konuda ayni seyleri anlatip duruyon

Arada OT'a dokunmak oksijen almayi dusunebilrisin hocam

Ayrica IQ'nuda gelsitirmeye calisabilirsin Kizlar ustun varlik degil diyorsun ama kizsizliktan oluyorsun sonra neden kizlar bu kadar egolu oluyor ulkede normal senin gibiler onlari yuceltiyor cinsel arzularini farkli sekilde gider sende ayrica boyun 1.80 ve ustu ise tipinde 10/4 veya ustuyse gozunu kapatsan bile bulursun bi kiz diger turlude bulursun ama diger turlude bulursun sadece gozunu kapatsan bulamazsin kisaca kizlari cok kafaya takiyorsun

Bende Evden disari cikan bir insan degilim pek ama benimki keyfi yani arkadas edinmek o kadar zor bir sey degil Birak turkiyeyi Bambaska bir ulkeye birak beni dilini bilmesem bile 5dk icinde arkadas edinirim sandiginin aksine erekklerde arkadas edinmek asiri kolay reis relax ol az ve hayastin tadini cikar

Arada OT'a dokunmak oksijen almayi dusunebilrisin hocam

Ayrica IQ'nuda gelsitirmeye calisabilirsin Kizlar ustun varlik degil diyorsun ama kizsizliktan oluyorsun sonra neden kizlar bu kadar egolu oluyor ulkede normal senin gibiler onlari yuceltiyor cinsel arzularini farkli sekilde gider sende ayrica boyun 1.80 ve ustu ise tipinde 10/4 veya ustuyse gozunu kapatsan bile bulursun bi kiz diger turlude bulursun ama diger turlude bulursun sadece gozunu kapatsan bulamazsin kisaca kizlari cok kafaya takiyorsun

Bende Evden disari cikan bir insan degilim pek ama benimki keyfi yani arkadas edinmek o kadar zor bir sey degil Birak turkiyeyi Bambaska bir ulkeye birak beni dilini bilmesem bile 5dk icinde arkadas edinirim sandiginin aksine erekklerde arkadas edinmek asiri kolay reis relax ol az ve hayastin tadini cikar
Şöyle soyleyeyim hocam yanlis anlasilmis.

Lisedeyken çok dini gunaha sevaba takan biriydim ilk vasladigimda ozellikle benimle konusmak isteyen olmustu yatta geçenlerde bir sosyal tesiste yenek yerken onumde bakistigin kiz grubundan bir kiz gelip masamdan pecete alip masasina gitmisti gulusmustu bende sok olmustum....

Bilmiyorum tip onemli degil gibi geliyor daha çok konuskanlik on faktör gibi geliyor.
Boyum 190 100 kilo civarindayim vucud yapim vb. De iyi mavi gözlüyüm, 3 yıl kicknoks yaptım. Aslinda dedigin gibi ugrassam konusabilirdim ama o zamanlar çok fazla dini içeriklere bagliydim simdi gunah sevabı okadar cok on planda tutmuyorum allah buyuktur. Ama bu gunah su haram diyede ömür geçmeyecekti. Şimdi daha mutluyum sosyal ortami ayarlarmiyim bilemiyorum bir ortama girersem ztn. Bulurum, utangaclık yok rahatca kiz erkek farketmeksizin konusuyorum, Ancak oyle ortamlara alişık değilim. Bunları anlatmakta birseye yaramıyor, yapmadıktan sonra, deneyeceğim kurs fln olursa gidicem haftanin belli gunleri vb. Olursa daha iyi olur sinava calisiyorum cunku.

Şöyle soyleyeyim hocam yanlis anlasilmis.

Lisedeyken çok dini gunaha sevaba takan biriydim ilk vasladigimda ozellikle benimle konusmak isteyen olmustu yatta geçenlerde bir sosyal tesiste yenek yerken onumde bakistigin kiz grubundan bir kiz gelip masamdan pecete alip masasina gitmisti gulusmustu bende sok olmustum....

Bilmiyorum tip onemli degil gibi geliyor daha çok konuskanlik on faktör gibi geliyor.
Boyum 190 100 kilo civarindayim vucud yapim vb. De iyi mavi gözlüyüm, 3 yıl kicknoks yaptım. Aslinda dedigin gibi ugrassam konusabilirdim ama o zamanlar çok fazla dini içeriklere bagliydim simdi gunah sevabı okadar cok on planda tutmuyorum allah buyuktur. Ama bu gunah su haram diyede ömür geçmeyecekti. Şimdi daha mutluyum sosyal ortami ayarlarmiyim bilemiyorum bir ortama girersem ztn. Bulurum, utangaclık yok rahatca kiz erkek farketmeksizin konusuyorum, Ancak oyle ortamlara alişık değilim. Bunları anlatmakta birseye yaramıyor, yapmadıktan sonra, deneyeceğim kurs fln olursa gidicem haftanin belli gunleri vb. Olursa daha iyi olur sinava calisiyorum cunku.
Hocam yani Tip olmassa olmaz demedim zaten sadece 1.80 ve ustu ve 10/4 ve ustu iseniz turkiyede elinizi sallasaniz kiz buluyorsunuz zaten dedim yani cok kolay aslinda diyorum ki anlattigin gibi isen sen merkeze git otur bir yere bir seyler ic ye kiz seni bulur zaten XD saka maka bir yana dedigin gibi zaten sende soylemissin sosyal tesiste yemek yerken falan filan neyse iste

Yani o zaman sorun ne hocam onu anlamadim yani o ortamlara alisik degilim diyorsun ama o ortamlara girmeye calisiyorsun 2 secenek var o zaman onunde 1 ya o ortamlara alismaya calisacaksin ve zamanla alisacaksin ki asla onermem 2 Kendin olacaksin ve normal daha dogrusu kendine uyan seni tmaamlayan veya senin gibi olan birini bulacaksin ki bunu kesinlikle tavsiye ederim ilk secenegi yaparsan yani olmadigin kisi olmaya calisirsan sonu kotu biter uzun vadede

Ayrica Din Konusunda da Relax ol yani haramdan gunahtan uzak dur ama her seyide kfaya takma Allah Asla umidi kesmemeyi buyuruyor tovbe kapisi her zaman aciktir Hatta bir video birakiyorum sonuna kadar izleyin tabi bu rivayet yani inanip inanmamak size kalmis (yani bu videodanda anlayacaginiz gibi daha kotuleri var o kadar takmayin gunah isleyecem diye yoksa aksine kendinizi sinirlanmis ve baski altinda hissedip tam tersi dinden cikabilirsiniz vs... o yuzden daha rahat ama dikkat ederek yasamak lazim)

yanlış anlamayın ama sizin zihin baya cnsellikle bozulmuş gibi bende 18 yaşındayım daha 1 tane bile ortama girmedim sadece ayda yılda 1 kere telde konuştuğum 2 arkadaşım var ne bir oyun arkadaşı ne de bir kız arkadaşım var ama asla yalnızlıkdan delirecek duruma gelmedim umursamıyorum böyle şeyleri sizin de umursamamanızı tavsiye ederim bu şekilde düşünüp onunda arkadaşı varsa benimde olmalı diye düşünürseniz bu sıkıntılarınız devam eder hayatı akışına bırakın
(noktalama işaretlerini tam bilmiyorum o yüzden kullanmadım k.b)

Geri