Vatan'da RTX 5070 Ti'li Sistem 68 Bin TL

Erken kapatmalarının nedeni ben olabilirim. 7500f + 5050 li sistemi 5070 ti ile özelleştirince 63 bin oldu. 5070 ti da boş beleş model değil hem beyaz hemde asus rog kalınlığında soğutma bloğu var. Sağlam kartla 2 bin iade aldım. 61 bine gelmiş oldu. Şuan sadece ekran kartı 58 bin TL zaten :) 2K monitör ve 4K TV de kullanacağım için darboğaz diye bi derdim de olmayacak. Bi maşallahınızı alırım

vatan pc.webp

Erken kapatmalarının nedeni ben olabilirim. 7500f + 5050 li sistemi 5070 ti ile özelleştirince 63 bin oldu. 5070 ti da boş beleş model değil hem beyaz hemde asus rog kalınlığında soğutma bloğu var. Sağlam kartla 2 bin iade aldım. 61 bine gelmiş oldu. Şuan sadece ekran kartı 58 bin TL zaten :) 2K monitör ve 4K TV de kullanacağım için darboğaz diye bi derdim de olmayacak. Bi maşallahınızı alırım

Alıntıyı görüntüle
Vallaha ben gördünüz mü biliyorum a620, coolermaster 850w goldlu kasayı nitro+ 9070xt ve 16x2 32gb ddr5 ram ile güncelleyip 61k ya alabildim. Bu sistemi görsem bunu alırdım çünkü hepsi satılırda 5070ti benim için daha iyi olurdu. Hayırlı olsun iyi yakalamışsınız.

Alıntıyı görüntüle
Ram 16 kalmış. Bence intel tercih edebilirdiniz beyaz kasa ile hayırlı olsun

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun, benim önerdiğim sistemde anakart çok iyiydi, 2x16 GB toplamda 32 GB GOODRAM ve i5 14600KF vardı. Tabii ki insanlar Intel diye başta burun kıvırıyor ama fiyatına göre gayet güzel performansı var.

Sonradan 16 GB Ram daha almak istediğinizde masraf açacaktır size, yine de kötü sistem değil. Bayağı uygun fiyattan almışsınız çünkü alınabilecek RTX 5070 Ti kartlar 50 bin TL'nin üstüne çıkmış hep. Güle güle kullanın.

Vallaha ben gördünüz mü biliyorum a620, coolermaster 850w goldlu kasayı nitro+ 9070xt ve 16x2 32gb ddr5 ram ile güncelleyip 61k ya alabildim. Bu sistemi görsem bunu alırdım çünkü hepsi satılırda 5070ti benim için daha iyi olurdu. Hayırlı olsun iyi yakalamışsınız.
Teşekkür ederim. Ben AMD ekran kartına tövbeliyim oyüzden görsemde almazdım. Sizin için iyi olmuş hayırlı olsun güle güle kullanın
Ram 16 kalmış. Bence intel tercih edebilirdiniz beyaz kasa ile hayırlı olsun

Hayırlı olsun, benim önerdiğim sistemde anakart çok iyiydi, 2x16 GB toplamda 32 GB GOODRAM ve i5 14600KF vardı. Tabii ki insanlar Intel diye başta burun kıvırıyor ama fiyatına göre gayet güzel performansı var.

İntel modele göre daha fiyat/performans oldu bu. 14600kfli sistem 68 bine geliyordu bide üstüne daha hem anakart yükseltmesi hem soğutucu yükseltmesi gerekiyordu. Bu a620 anakart ve stok soğutucuyla bile rahat çalışır. Teşekkür ederim

Sistemleri kargoyla teslim alan oldu mu? Ramleri gönderdiler izmir den elime ulaştı geri kalan sistem kargolanmayı bekliyor Ankara dan sizde durumlar nedir

Boş kasa ve ekran kartı geldi 1 günde. diğer parçalar daha bekliyor
Akşam 7 de kargolamışlar kalan parçaları umarım hepsi gelir birden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu bugün geldi yarın ekran kartı ve ram gelecek
Bir harfle adaş olamıyoruz Ben Birtan, hepsi sorunsuz gelsin de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl ya hazır sistem aldık ayrı ayrımı geliyor şakamı ?
Vatanın ezelden beri huyudur 8-10 parça birden sipariş versen hepsini dağıtır farklı mağazalara . Kasaları da toplamaktan vazgeçtiler ya aynısını yapıyorlar gene

Birdaha batım şimdi bende sistem kargolandı kolay gelsin kargo tek takip numarası var ayrı ayrı bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,057
Üyeler
187,284
Son üye
cadokece
Geri