talhabkr
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 750
bence alınmaması gereken bir ürün genel olarak bakıldığında.Gözlükle kullanıldığında sıkıntı yapıyor. Bir de pedleri küçük ama çok tercih ediliyor.
bence alınmaması gereken bir ürün genel olarak bakıldığında.Gözlükle kullanıldığında sıkıntı yapıyor. Bir de pedleri küçük ama çok tercih ediliyor.
Sağol valla benden bi hayır duasını kaptımHayırlı olsun hocalarım.![]()
zamanında 2 tane almıştım o yüzden bu yorumu yapıyorum, bunun fiyatına daha teklonojik kaliteli kulaklıklar varSen alma arkadaşım alla alla.
Markadan olayı ve ucuz olduğu için. O kadar da iyi bir şey değil.Gözlükle kullanıldığında sıkıntı yapıyor. Bir de pedleri küçük ama çok tercih ediliyor.
800 liraya çok bir alternatif yok bence. Ben de 510BT ve 520BT modellerini hala kullanıyorum; fiyatına göre performansları gayet güzel. Sadece uzun süre takınca biraz kulağı ağrıtıyor, o kadar.zamanında 2 tane almıştım o yüzden bu yorumu yapıyorum, bunun fiyatına daha teklonojik kaliteli kulaklıklar var
kulak üstü şart değilse qcy, anker gibi daha iyi alternatifler var.800 liraya çok bir alternatif yok bence. Ben de 510BT ve 520BT modellerini hala kullanıyorum; fiyatına göre performansları gayet güzel. Sadece uzun süre takınca biraz kulağı ağrıtıyor, o kadar.
Ne zamanına kadar bu fiyat geçerli bilgiisi olan varmı![]()
JBL Tune 570BT Wireless Kulaklık CT OE Siyah
Beyaz JBL Tune 570BT Wireless Kulaklık CT OE Siyah 1.290,00 TLwww.troyestore.com
JMHT500 kodu ile bu fiyata geliyor.
Akakçe ve Epey verilerine göre son 1 yılın en ucuz fiyatında.
Alıntıyı görüntüle