Sizce Hangi Mouse'u Almalıyım ?

1. Benimki siyahtı elim çok terlemesine rağmen herhangi bir leke, iz gibi sorunlar yaşamadım.
2. Ağırlık dağılımı güzel, elde hissiyatı tatmin ediyor.
3. Skatezleri çok güzel, hatta içinden yeni teknoloji ile çıkardıkları hyperskatezler çıkıyor ben çok memnun kaldım. Ekstra almana gerek yok.
4. Sensörle alakalı hiç bir sorun yaşamadım, gayet güzel çalışıyor.
5. Şarj süresi normal ten modeline göre daha az ama 1000hz kullanımda 4-5 gün götürür.
6. Clicklerin basma hissiyatını beğendim, ama birbirlerine yakın olduğu için sen beğenir misin bilemiyorum. Beni tatmin ediyor fazlasıyla.
Çok teşekkür ederim sana bir iki model daha sorsam yardımcı olur musun ergo ile ilgili fikir sahibiysen alınır veya alınmaz şeklinde ?

nınjutso guzel baya

@lortarda neredeyse bütün wraith i almış olucam nasip olurda hepsini toplarsam ama bunlarda çok hoşuma gidiyor, daha bu sene baya bir mouse çıkıcak veya güncelleme alacak diyorlar artık ergo mouse üretimi çok arttı ekonomik olarak baya yorucak herhalde djkashdjksahdkhaskdas
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dex elime daha çok uyuyor şahsen. Sizinde eliniz büyükmüş. Dex Ergo olduğu için büyük ihtimalle daha rahat olur.
Bakalım yarın deneyimledikten sonra yazarım mutlaka.

@lortarda neredeyse bütün wraith i almış olucam nasip olurda hepsini toplarsam ama bunlarda çok hoşuma gidiyor, daha bu sene baya bir mouse çıkıcak veya güncelleme alacak diyorlar artık ergo mouse üretimi çok arttı ekonomik olarak baya yorucak herhalde djkashdjksahdkhaskdas

Terra Pro çok fiyatını hak etmiyor. Malzeme kalitesi ve batarya performansı başarılı değil.

Terra Pro çok fiyatını hak etmiyor. Malzeme kalitesi ve batarya performansı başarılı değil.
Tamamdır beni bu sene en çok şaşırtan global incelemelerde dahi bu rawm markasını herkes çok övmüş en çok onları merak ediyorum bu son attıklarımdan.

Tamamdır beni bu sene en çok şaşırtan global incelemelerde dahi bu rawm markasını herkes çok övmüş en çok onları merak ediyorum bu son attıklarımdan.
ES21 Pro dışında hepsini öneririm. ES21 Pro'da Click sorunları görülüyor. Hatta Swarcow'da videoda fark etmişti.

ES21 Pro dışında hepsini öneririm. ES21 Pro'da Click sorunları görülüyor. Hatta Swarcow'da videoda fark etmişti.
Süper bu detayı bilmiyordum listemi ona göre ayarlayacağım bu arada yanlış anlaşılmasın attığım tüm modelleri almayacağım tabikide. Her markadan max 2 tane model belirleyip oda çok kararsız kaldığım 2 model olursa yoksa tek ona göre liste çıkarıp almaya başlayacağım. Yoksa Teknoloji geliştikçe elimde hep eski mouselar kalmış olucak djsakhdjkashdjkashjdkhas

Alınır dediklerim.
1- A9
2- Rawm leviathan V4
3- Er21 pro
4- Hitscan hyperlight ( Dongle ayrı satılıyor, 8khz kullanılmicaksa alınır )
5- Orbitikalworks modelini deneyimlemedim. Fiyatı pahalı geldi, almam büyük ihtimalle.
6- Zaopin z2
7- Lamzu inca yerin paro
8- pulsar xlite
9- Waizowl cloud xs küçük gelir sana onun yerine ogm pro v2 alırsın.

Diğer merak ettiğim marka ise mchose hiç deneyimle şansın oldu mu ? @lortarda

Geri