🔥İndirim Pazarama 500TL Hediye Çeki 350TL

kafa1500

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
18
2 ocaktan sonra kullanabiliyorsunuz kendi hesabınızda da kullanabilirsiniz. Yapacağınız alışverişte 150TL kârınız olur.

2 ocaktan sonra kullanabiliyorsunuz kendi hesabınızda da kullanabilirsiniz. Yapacağınız alışverişte 150TL kârınız olur.

Bildiğim kadarıyla zaten indirime girmiş ürünlerde bu kod kullanılmıyor. Alırken ona da dikkat edin.

Pazaramadan ne zaman ürün baksam hep diğer sitelerden daha pahalı. Atıyorum amazonda ya da hepsiburada üzerinde 500-550 tl arasıysa pazaramaya bakıyorum 650-700 arası.

Ben aldım kuponun geçerli olduğu ürün yoktu süresi dolmuştu

Geçen alt limitsiz 200 vermislerdi bedava hiç bisey alamadım yeminle. Indirimsiz fiyattan filan hesapliyordu bir don bile alamadım

Geçen aldım satıcı ürünü göndermedi 15 günde kaç defa müşteri hizmetlerine yazdım ürünü iptal ettim sonra dediler ki siz iptal ettiğiniz için çeki veremiyoruz. Saçma sapan işlemler. Maksimum kart kullandığım için tek puan kullanma yeri orası o da böyle işler yapıyor. Ayrıca kupon kullanırsan ürün indirimi yok oluyor. Değişik bir sistemleri var

Pazarama , Pazarama'da geçerli Pazarama kuponunu Pazarama'da satışa mı koymuş ? Ayıptır yav. Donanımhaber'de birine beleş verilen kuponu bile satanlar böyle acımasız değiller. Herifler kuponu resmen parayla satıyor :D

Geçen aldım satıcı ürünü göndermedi 15 günde kaç defa müşteri hizmetlerine yazdım ürünü iptal ettim sonra dediler ki siz iptal ettiğiniz için çeki veremiyoruz. Saçma sapan işlemler. Maksimum kart kullandığım için tek puan kullanma yeri orası o da böyle işler yapıyor. Ayrıca kupon kullanırsan ürün indirimi yok oluyor. Değişik bir sistemleri var
Bende 2adet AA sarj edilebilir pil almıştım. 12,13 gün bekledim satıcının göndermesini pazarlama müşteri hizmetlerine yazdım. Yinede göndermedi iptal ettim 3,4 günde satıcının iptali onaylanmasını bekledim. Saçma sapan sistemleri var gerçektende.

Yorumlara baktım da hiç alınacak bir şey değilmiş ya. Zaten çoğu ürün diğer yerlerden pahalı.

Geri