Windows 10 bilgisayarı sıfırladıkktan sonra kilitlenmeler

Eror404

80+
Reaksiyon skoru
34
Bilgisayarım hiçbir sorunu yokken sıfırladıktan sonra kurulum ekranında kilitlenmeler ve ana menü kilitlenmeye başlandı üstüne üç kez daha sifirladim halen daha kilitleniyor başlangıç onarma ile de bu ekran çıkıyor.
1767083206629.webp

Merhaba, Sistem bilgilerini bir aktarsan arti Windows ´? 10 11

aciklamar cok kisa neyin ne oldugunu hangi sekilde gerceklestirdigini bilmiyoruz.Hic yapamiyorsan USB ile RUFUS u kullanarak yeniden kur Windows u

hayır siz nasıl sıfırlıyorsunuz windowsu usb belleğinize kurduğunuz windowsta bi sorun olabilirmi
Her konuda Sorun yasanabilinir. arti sistemin icinde iken illa Usb kullanman gerekmez.USB ye kurulan sistem Backup olarak elinin altinda bulundurulmasi tavsiyem olur idi. Ben RUFUS Programi ile USB ye yüklüyorum.PC yi usb ile baslatip sistemi SIFIR kuruyorum.

bende windows 10 kullanırken windowsun ayarlar kısmındaki sıfırlamayı kullandığımda böyle oluyordu
rufus ile usb den format attığımda düzelmişti ondan sormuştum

bende windows 10 kullanırken windowsun ayarlar kısmındaki sıfırlamayı kullandığımda böyle oluyordu
rufus ile usb den format attığımda düzelmişti ondan sormuştum
en temizi o zaten format atilmak isteniyor ise
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ventoy da cok iyi bu Program ile USB yi bir kere formatliyorsun. sonra icine istedigin Sistemi kaydirman yeterli. aninda PC yi Usb ile baslatip Formata gecebiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadasimiz aslinda RUFUS sayesinde 11 e de gecebilir Donanimi uygun olmasada.

hocam sıkıntı su laptop bıos eskı oldugu ıcın flashtan baslatma ayarını bulamadım malesef o yuzden format atamadım sıfırladım hep

Geri