Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,372
Hocam çift sim mi aldınız?çoktan aldım bile yardımlarınız için saolun p*ç çin iphone u satmış apple intelligence falan yok iade de almıyor
Hocam çift sim mi aldınız?çoktan aldım bile yardımlarınız için saolun p*ç çin iphone u satmış apple intelligence falan yok iade de almıyor
Nereden aldığınızı söylerseniz başka biri farkında olurçoktan aldım bile yardımlarınız için saolun p*ç çin iphone u satmış apple intelligence falan yok iade de almıyor
evet çift fiziksel, aslında işime geldi e sim ile uğraşmama gerek kalmadı, ama yurtdışına çıkınca e sim kolay olacaktı o sıkıntı oldu biraz da trade ile değişirim heralde bilemedim apple intelligence dışında bi eksiği yok gibiHocam çift sim mi aldınız?
mahalledeki telefoncudan aldımda seri numarasından belli oluyormuş çin modellerin sonunda c/ha gibi bi şey yazıyorNereden aldığınızı söylerseniz başka biri farkında olur
Satman kolay olur çok takılacak konu değil. Sadece bazı kurnaz abilerimiz pilleri değiştiriyor. Gerçekten hiçbir şekilde değiştirildiğini anlamıyorsun o biraz can sıkıcı.evet çift fiziksel, aslında işime geldi e sim ile uğraşmama gerek kalmadı, ama yurtdışına çıkınca e sim kolay olacaktı o sıkıntı oldu biraz da trade ile değişirim heralde bilemedim apple intelligence dışında bi eksiği yok gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mahalledeki telefoncudan aldımda seri numarasından belli oluyormuş çin modellerin sonunda c/ha gibi bi şey yazıyor
cihazda bi sorun yok gibi pili baya iyi gidiyor kutusunu ben açmıştım ek kontrol varsa yaparım amaSatman kolay olur çok takılacak konu değil. Sadece bazı kurnaz abilerimiz pilleri değiştiriyor. Gerçekten hiçbir şekilde değiştirildiğini anlamıyorsun o biraz can sıkıcı.
Tam olarak ne kadara aldınız yer sanırım İstanbulda doğru mu?cihazda bi sorun yok gibi pili baya iyi gidiyor kutusunu ben açmıştım ek kontrol varsa yaparım ama
düz 41kya aldım daha ucuzada vardı sahibinden de ama amerikan modelmiş hiç uğraşmak istemedimTam olarak ne kadara aldınız yer sanırım İstanbulda doğru mu?
evet istanbulTam olarak ne kadara aldınız yer sanırım İstanbulda doğru mu?
Hocam sice değer mi, 8 ay dolunca ne yapmayı planlıyorsunuz?düz 41kya aldım daha ucuzada vardı sahibinden de ama amerikan modelmiş hiç uğraşmak istemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet istanbul
evden çalışıyorum o yüzden benim için pek sorun değil + yedek telefonum varHocam sice değer mi, 8 ay dolunca ne yapmayı planlıyorsunuz?