2. el kablosuz kulaküstü kulaklık alınır mı?

zınk2

80+
Reaksiyon skoru
34
ürünü 3 aydır düzenli olmasa bile kullanıyormuş. paramgüvende ile alacağım için belirli süre test etme imkanım var. garantisi ve faturası varmış ama bozulma durumunda fatura benim üzerime kayıtlı olmadığı için garantisi işe yaramaz. sizce alınır mı

Kulaklığın marka ve modeli nedir?

Kumaş ise sağlık açısından ben önermem. Gerçi fiyatı ne kadar kırdığına göre karar verilebilir. Kumaşlar kulak teri, yağı artık her neyse emiyordur. Suni deri de bir miktar dışarıdan emer.

Ürün bağlantısını da atar mısınız?

Alacağınız ürün nedir?

Kulaklığın marka ve modeli nedir?

Kumaş ise sağlık açısından ben önermem. Gerçi fiyatı ne kadar kırdığına göre karar verilebilir. Kumaşlar kulak teri, yağı artık her neyse emiyordur. Suni deri de bir miktar dışarıdan emer.

Ürün bağlantısını da atar mısınız?
Alacağınız ürün nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyat civarlarında sıfır da önerebilirsiniz alınmaz derseniz eğer

Ben yerinde olsam şu ürünü alırdım.
peki blackshark v2 hyperspeed alınır mı sence onu da önermişti bir arkadaş

peki blackshark v2 hyperspeed alınır mı sence onu da önermişti bir arkadaş
Kablolu uygun fiyatlı modelini kullanıyorum. Malzeme kalitesi kulaklık konforu hariç iyi değil. Elbette bu daha pahalı belki bazı yerlerde daha kalitelidir. Ama bunun da aynı tasarımı var. İçindeki batarya vb. sürekli kafada kalan bir ürün için, üst kısımla birleşik yer böyle tasarım için aşırı dandik ve ince yapılınca kırılma ihtimali artıyor. İki tel böyle boru gibi bir şeye girerek hem tutuyor hem de kulaklık ayarı yapıyorsun. Bu yüzden önermiyorum.

Razer'da iyi ürün arıyorsan bütçe ₺6000 falan başlamalı. Döviz kaynaklı ve marka avantajından fiyatları yüksek.

Bu model mchose x9 dan daha mı iyi ses kasmada ? X9 stok yok bunumu alsam acaa

Ben yerinde olsam şu ürünü alırdım.
Dostum merhaba bu kulalktıda açınca veya mod degiştirince çinli abla ingilizce konuşmuyor demi ?

Don, Çorap, Kulaklık, Ayakkabı ikinci el alınmaz. O kadar da düşmeyin artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,112
Üyeler
187,450
Son üye
BedirhanAyd
Geri