ürünü 3 aydır düzenli olmasa bile kullanıyormuş. paramgüvende ile alacağım için belirli süre test etme imkanım var. garantisi ve faturası varmış ama bozulma durumunda fatura benim üzerime kayıtlı olmadığı için garantisi işe yaramaz. sizce alınır mı
Kulaklığın marka ve modeli nedir?
Kumaş ise sağlık açısından ben önermem. Gerçi fiyatı ne kadar kırdığına göre karar verilebilir. Kumaşlar kulak teri, yağı artık her neyse emiyordur. Suni deri de bir miktar dışarıdan emer.
Ürün bağlantısını da atar mısınız?
Alacağınız ürün nedir?
bu fiyat civarlarında sıfır da önerebilirsiniz alınmaz derseniz eğer
peki blackshark v2 hyperspeed alınır mı sence onu da önermişti bir arkadaşBen yerinde olsam şu ürünü alırdım.
![]()
MCHOSE S9 Pro Black Red Gaming Kulaklık
Mchose S9 Pro, panoramik ses konumlandırması ve yenilikçi buz iletim teknolojisi ile olağanüstü bir oyun deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE S9 Pro White Blue Gaming Kulaklık
Mchose S9 Pro, panoramik ses konumlandırması ve yenilikçi buz iletim teknolojisi ile olağanüstü bir oyun deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
Kablolu uygun fiyatlı modelini kullanıyorum. Malzeme kalitesi kulaklık konforu hariç iyi değil. Elbette bu daha pahalı belki bazı yerlerde daha kalitelidir. Ama bunun da aynı tasarımı var. İçindeki batarya vb. sürekli kafada kalan bir ürün için, üst kısımla birleşik yer böyle tasarım için aşırı dandik ve ince yapılınca kırılma ihtimali artıyor. İki tel böyle boru gibi bir şeye girerek hem tutuyor hem de kulaklık ayarı yapıyorsun. Bu yüzden önermiyorum.peki blackshark v2 hyperspeed alınır mı sence onu da önermişti bir arkadaş
Dostum merhaba bu kulalktıda açınca veya mod degiştirince çinli abla ingilizce konuşmuyor demi ?Ben yerinde olsam şu ürünü alırdım.
![]()
MCHOSE S9 Pro Black Red Gaming Kulaklık
![]()
MCHOSE S9 Pro White Blue Gaming Kulaklık
İşte buDon, Çorap, Kulaklık, Ayakkabı ikinci el alınmaz. O kadar da düşmeyin artık.
Aldınmı aldıysanda çinceyi ingilizce yaptınmıDostum merhaba bu kulalktıda açınca veya mod degiştirince çinli abla ingilizce konuşmuyor demi ?