Samsung harici telefon alternatifleri

Reaksiyon skoru
14
Bütçe
40000
s24 s24+ s25fe s25 hepsi kafamı karıştırdı bunlara alternatif önerileriniz var mı?
fiyat performans hem kamerası iyi olsun hem de donanımı
apple önermeyin lütfen

Honor 400 Pro
Poco F7 Pro
Poco F8 Pro
Xiaomi 15T Pro
Vivo X200 FE

Apple ve Samsung dışında nedense bir telefona o kadar para verilmez gibime geliyor. Belki tecrübe etmediğim için uzaktan öyle hissediyorumdur. s25 güzel bir cihaz değil mi?

Apple ve Samsung dışında nedense bir telefona o kadar para verilmez gibime geliyor. Belki tecrübe etmediğim için uzaktan öyle hissediyorumdur. s25 güzel bir cihaz değil mi?
Xiaomiyi tecrübe ettim. yazılımından dolayı uzak durulmalı. S25 bence de iyi bir seçenek.

vivo x200 fe honor 400 pro

Kesinlikle samsung dışında hiçbir android bu paraları haketmiyor

s24 s24+ s25fe s25 hepsi kafamı karıştırdı bunlara alternatif önerileriniz var mı?
apple önermeyin lütfen
Apple istemiyorsan Samsung hariç pek seçeneğin yok çinli berbat cihazları falan alternatif olarak görmüyorum. Sadece Google Pixel gibi sağlam rakipleri yazabilirim onlar da TR de yok.

FE serileri duz S serisinin alt segmenti, yani siralama soyle S>FE>A kafani karistirmaya gerek yok. Bu butcede alabilecegin en iyi telefon S24. S24 ile S25 arasinda kamera anlaminda hicbir fark yok, islemci ve ram gelistirmesi var sadece. Eger butceni zorlayamiyorsan kesinlikle S24 almalisin

apple önermeyin lütfen
Apple dışında telefon almanı önermiyorum. Değer kaybı çok fazla oluyor, bataryası bir süre sonra hepsinin cortluyor, yazılımları iyi değil.

Samsung için söylüyorum. Batarya değiştirmek için bile telefonu sıfırlıyorlar. S20 Plus telefonum vardı. Batarya değişimi sonrası telefon sıvı almıştı ve bozulmuştu. Aslında denemiştim sıvı alıyor mu diye sonrasında elimde kaldı :)

S23 kullanıyordum 1 hafta öncesine kadar %5 olunca telefon kronometre gibi saniye sayar gibi şarjı bitiyordu. %1 'de iken kabloyu taktığım an telefon kapanıyordu :) Telefonu yeni aldığım zamanda aynısı oluyordu.

Çinli markalarda reklam oluyor ve arayüzleri beş para etmez.

Geri