Yardım 1000-2000 tl klavye önerisi acil

KILINÇ

80+
Reaksiyon skoru
0
havit marka iyi diyorlar ama her öneriye açığım minumum yüzde 75 olursa iyi olur

Bütçe yükseltebilirsen şu ürün:

Manyetik istersen şu ürünler var:

Happy Hour indiriminde şu ürün var. Tam klavye rahatsız etmezse alınabilir.

Ayrıca combatry kodu ile şu klavye de alınabilir. Siyah ve beyaz modelleri var.

2025-12-30_19-30.webp

Combatry kodunu üstteki Happy Hour indiriminde maalesef kullanamıyorsun.

KB898L şunu almak istiyorum sanırım indirim bir saatlik mi @darktower
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KB884L ile aralarında fark ne bir de sen hangisini önerirsin

KB898L şunu almak istiyorum sanırım indirim bir saatlik mi @darktower
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KB884L ile aralarında fark ne bir de sen hangisini önerirsin
İndirim akşama kadar. Her salı böyle indirimler yapıyorlar.

İlk olarak %100 ve bilek desteği var. Ekstra knob (ses tekerleği) ve sağ üstte 1-2 medya tuşu var. Tasarımı farklı. Keycapsleri (tuşları) de bir tık kaliteli.
Switch konusunda bir şey diyemem. Havit bu konularda müşteriyi net bilgilendirmiyor. İnceleme videosu da çekilmemiş. Bence switch tarafında benzer kalitede ürünler diyebilirim. Bu ürün indirimsiz KB884L daha pahalı.

Eğer %100 ihtiyacın varsa KB989L yoksa %75 olarak ben Gamepower manyetik olanını öneririm. Hatta %60 olur diyorsan Havit'in manyetik klavyesini. Manyetik tuşlara ayar yapabildiğinden kullanımı çok daha konforlu.

Gözünden kaçtıysa diye bağlantılarını tekrar atayım.

Ayrıca şu ürünü unuttum. Şu an bunu kullanıyorum. Manyetik olarak bunu da önerebilirim. Bunun yukarıdaki manyetiklerden en büyük farkı kasası daha kaliteli, keza tuşları da. Yazılımı da bence Havit'den daha iyi. Gamepower'ı kullanmadım bilmiyorum.

Son düzenleme:
@darktower teşekkürler yüzde yüze alıştım laptoptan, o yüzden KB898L alıcam eğer havitlerde kronik bir sorun yoksa

@darktower teşekkürler yüzde yüze alıştım laptoptan, o yüzden KB898L alıcam eğer havitlerde kronik bir sorun yoksa
Diğer konuda bahsettiğim ₺700-1300 arası %60'larda genelde yağlanmamış switchlerden yay sesi sorunu oluyor. Bu tarz fiyatlara çıkan ürünler o sorunları pek görmüyorsunuz. Kronik sorunlu bir klavyesi var mı bilmiyorum. Ama mekanik klavyelerde çift basma sorunu olma ihtimali var.

Yukarıda önerdiğim manyetik klavyelerde bu daha az yaşanıyor. Ama %100 manyetik switch klavye bulmanız çok zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri