Vatan'da RTX 5070 Ti'li Sistem 68 Bin TL

Nasıl ya hazır sistem aldık ayrı ayrımı geliyor şakamı ?
Hazır sistem almadın, oem paket aldın. Benim tüm parçalara ayrı ayrı fatura kesmişler. Bunun tam emin değilim ama şöyle bi avantajı olabilir : 14 gün iade hakkın olduğu için oem paket içinde istemediğin halde mecburen almak zorunda kaldığın parçaları (mesela ram cl değeri yüksek ama başka seçenek koymamışlar mecbur aldın) paketini açmadan 'al kardeşim kapalı kutu ürün, bu da faturası, iade etmek istiyorum' dediğinde almaları lazım. Fatura bedelini iade alıp gidip başka ürün alabilirsin.
Birdaha batım şimdi bende sistem kargolandı kolay gelsin kargo tek takip numarası var ayrı ayrı bir şey yok

Vatanın en büyük mağazası ankara söğütözü. merkez depo gibi biyer orası 4-5 katlı. çalışanlar bile birbirini tanımıyor. kargoların %95 i ordan çıkar. muhtemelen sizin tüm parçalar ordan çıkmıştır oyüzden tek kargoda geliyordur. vatanın sitesinde siparişlerim kısmına girip bakabilirsiniz orda yazıyor tek tek mi yoksa hepsi birlikte mi olduğu.

Birdaha baktım fatura tek kargoda paket 2 yazıyor biri kasa biride diğer bileşenlerdir 🧐

Birdaha baktım fatura tek kargoda paket 2 yazıyor biri kasa biride diğer bileşenlerdir 🧐
Aynen öyledir ozaman. Bende ekran kartı izmir, kasa istanbul, ram tokat mağazasından gelmiş, hepsini ayrı ayrı almış gibi o mağazalardan fatura kesmişler. Bakalım diğer bileşenler cennet vatanımızın hangi şehirlerinden çıkıp bana gelecek :D

Hazır sistem almadın, oem paket aldın. Benim tüm parçalara ayrı ayrı fatura kesmişler. Bunun tam emin değilim ama şöyle bi avantajı olabilir : 14 gün iade hakkın olduğu için oem paket içinde istemediğin halde mecburen almak zorunda kaldığın parçaları (mesela ram cl değeri yüksek ama başka seçenek koymamışlar mecbur aldın) paketini açmadan 'al kardeşim kapalı kutu ürün, bu da faturası, iade etmek istiyorum' dediğinde almaları lazım. Fatura bedelini iade alıp gidip başka ürün alabilirsin.

Vatanın en büyük mağazası ankara söğütözü. merkez depo gibi biyer orası 4-5 katlı. çalışanlar bile birbirini tanımıyor. kargoların %95 i ordan çıkar. muhtemelen sizin tüm parçalar ordan çıkmıştır oyüzden tek kargoda geliyordur. vatanın sitesinde siparişlerim kısmına girip bakabilirsiniz orda yazıyor tek tek mi yoksa hepsi birlikte mi olduğu.
beğenmediğiniz parçayı geri iade edecek misiniz hocam sonuç ne olur merak ettim

27aralıkta verdigim sipariş bugun teslim edildi.
internetten alamayınca magazadan gidip aldık, montjıda onlar yapıp test edip verdiler.sorun durumunda magaza ile muhatabım.
internetten alanlar teknik servis.
suan ondan yazıyorum. windows ve ofis vs etkinleştirdik.

beğenmediğiniz parçayı geri iade edecek misiniz hocam sonuç ne olur merak ettim
valla deneyecektim ama normalde 10 bin TL satış fiyatı olan 16 gb ddr5 ram e 3 bin TL fatura kesmişler :D muhtemelen bu tarz şeylerin önüne geçmek için yaptılar

• Hahaha
Reaksiyonlar: ssh4
hala teslim edilmeyen var mı arkadaşlae benimkileri 4e böldüler son part bekliyor 7 gündür kaegoya verilmedi

hala teslim edilmeyen var mı arkadaşlae benimkileri 4e böldüler son part bekliyor 7 gündür kaegoya verilmedi
stok olan şubelerden parçalar tedarik edilmeyi bekliyordur, daha önceki vatan siparişim de böyle olmuştu, farklı farklı illerden kargolanıyor ürünleriniz, sıkıntı olmaz, ulaşır elinize parçalar.

stok olan şubelerden parçalar tedarik edilmeyi bekliyordur, daha önceki vatan siparişim de böyle olmuştu, farklı farklı illerden kargolanıyor ürünleriniz, sıkıntı olmaz, ulaşır elinize parçalar.
gönderirler elbet de 7gün abartı oldu

Ayrı ayrı faturalamışlar iade etmek istesek hepsini tek tek koduyla mu etmek lazım? Öyle bir koymuşlarki psuyu falan tek başına iade ediliyor

Geri