❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

TV gelen sinyalden hdr algılarsa hdr moduna geçer, devamlı hdr şeklinde bir modu yok. Harici receiver kullanıyorsanız oradan ayarlardan devamlı hdr sinyali gönderip tv nin hdr modda kalmasını sağlarsınız. Mesela ben Octagon 8008 kullanıyorum, uydu alıcının böyle bir ayarı var.Yine uydu alıcıda ki çözünürlükte düşük olabilir, 4k@60 hz yapılması lazım.

Start 4k media player da dolby vision ve hdr+10 desteklenmeyen biçim olarak gözüküyor. Sebebi nedir?
IMG_8587.webp

TV gelen sinyalden hdr algılarsa hdr moduna geçer, devamlı hdr şeklinde bir modu yok. Harici receiver kullanıyorsanız oradan ayarlardan devamlı hdr sinyali gönderip tv nin hdr modda kalmasını sağlarsınız. Mesela ben Octagon 8008 kullanıyorum, uydu alıcının böyle bir ayarı var.Yine uydu alıcıda ki çözünürlükte düşük olabilir, 4k@60 hz yapılması lazım.
Sorunu çözdüm sıkıntı ekran çözünürlüğündeymiş 1920x1080 alıyoruz ve şaka gibi değiştirilemiyor. ancak 4k çözünürlüğüne alamıyorum yarın ilk işim servisi arayıp sormak olucak 1920x1080 modunda çalışıyor anlamadim bilgisi olan varsa nasıl değiştirebilirim? Yada normalde böyle mi calisiyor bana mantıklı gelmedi adı üstünde 4k televizyon
1000033655.webp

Son düzenleme:
bugün tv duvara asıldı ve sanki içindeki plastike bass vuruyor, tıkır tıkır sürekli aynı problemi yaşayan var mı ? Ses kaydı atamıyorum olsa iyi olurdu :)

bugün tv duvara asıldı ve sanki içindeki plastike bass vuruyor, tıkır tıkır sürekli aynı problemi yaşayan var mı ? Ses kaydı atamıyorum olsa iyi olurdu :)
Ses 30'un üzerindeyken yapıyor. Servis sesi engelleyici yalıtım malzemesi yapıştırdı ama fayda olmadı. Bundan dolayı TV'nin sesini hep 20'de kullanıyorum, ses sisteminin seviyesini ihtiyacım kadar arttırıyorum.

Askı aparatı ne kullandınız?
Ben bunu almayı düşünüyorum ama olur mu bilmiyorum.

Nextin kendi aparatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses 30'un üzerindeyken yapıyor. Servis sesi engelleyici yalıtım malzemesi yapıştırdı ama fayda olmadı. Bundan dolayı TV'nin sesini hep 20'de kullanıyorum, ses sisteminin seviyesini ihtiyacım kadar arttırıyorum.
Anladım o zaman bende servis kaydı oluşturayım sanki paneli açsa düzeltir gibi geliyor.

Merhaba, konuyu hortlatmak istemiyorum ama ayarlar paylaşıldı mı? Veyahut iyi ayar listesi var mı? Kutudan çıktığı gibi şuan benimkinin ayarları, çok memnun değilim görüntüden.
Abdullah yayinlayacakti , hala deniyor sanirim en iyi haline getirmek için çünkü bu zamana kadar ayarlari vermesi lazim dı. İnstagramda da gönderi var tv ile alakali lakin video hala gelmedi, bütün Türkiye onu bekliyor hala.

Abdullah yayinlayacakti , hala deniyor sanirim en iyi haline getirmek için çünkü bu zamana kadar ayarlari vermesi lazim dı. İnstagramda da gönderi var tv ile alakali lakin video hala gelmedi, bütün Türkiye onu bekliyor hala.
Valla hocam elimde oled ekran olsa kendim ayarları yapıp atıcam da elimde referans alıcak ekran yok.

Geri