gameblingyarına 2 sınav 2 sorumluluk ödevi teslimi 2 kitap 2 defter kontrolüm var kar yağıyor tatil olurmu sizce ona göre çalışacağım
Nereye yagiyorlayarına 2 sınav 2 sorumluluk ödevi teslimi 2 kitap 2 defter kontrolüm var kar yağıyor tatil olurmu sizce ona göre çalışacağım
Şehrin durumuna bağlı aslında. Neredeyse hiç kar yağmayan bir şehirdeyken kar yağar ve biraz tutar gibi olursa ilçenin buna hazırlığı olmadığı için direkt okullar tatil oluyordu zaten bu durum 2-3 yılda bir ve en fazla 1-2 gün olduğu için de sorun olmuyordu. Bazı bölgelerde aylarca kar var ve hayat buna uyum sağlamış durumda o bölgelerde çok sıkıntılı bir durum olmadıkça tatil olmaması normal gibiKardesim Ayni ulkede yasadigimiza emin misin ???
Ben Okula gittigimde diasrida Goz gozu gormuyorken veya Disarida Firtina kopyorken siddetli sagnak vs. varken hatta 10-20CM kar yagdiginda Bile Okullar acik olurdu Yani 13 yillik egitim hayatimda Hava durumu veya benzeri sebeplerden Dolayi toplasan 10 kere tatil olmamistir yada ben Hatirlamiyorum anca Covid Doneminde 2-3 Yillik tatil oldu ve ondan sonra tatiller artmaya basladi yoksa imkansizdi
Yani kisaca Tatil olmayacakmis gibi hayatina devam et tatil olursada sukur et artik sizi dusunen bir sistem var diye XD
10 gunden fazla olmustur 2010 - 2020 arasinsa hocamKardesim Ayni ulkede yasadigimiza emin misin ???
Ben Okula gittigimde diasrida Goz gozu gormuyorken veya Disarida Firtina kopyorken siddetli sagnak vs. varken hatta 10-20CM kar yagdiginda Bile Okullar acik olurdu Yani 13 yillik egitim hayatimda Hava durumu veya benzeri sebeplerden Dolayi toplasan 10 kere tatil olmamistir yada ben Hatirlamiyorum anca Covid Doneminde 2-3 Yillik tatil oldu ve ondan sonra tatiller artmaya basladi yoksa imkansizdi
Yani kisaca Tatil olmayacakmis gibi hayatina devam et tatil olursada sukur et artik sizi dusunen bir sistem var diye XD
Ya zaten 10 gun isin espirisi hocam ama cok fazla oldugunu dusunmuyorum 2019 da falan zaten covid basladi yani inkar edilemez bir gercek var oda covid'den once tatiller yok denecek kadar hava durumu gibi sebeplerden oturu tatil olmazdi genelde cok nadirdi simdi ise 2cm kar yagmiyor hava sadece biraz soguk ve tatil olurmu diyorlar komik geldi sadece XD10 gunden fazla olmustur 2010 - 2020 arasinsa hocam
Eskiden veriolardi be abi. Hatirliorm kar ysginca aksam haber beklioduk tv den fln da sonradan 1 2 defa duydum tatil diyeYa zaten 10 gun isin espirisi hocam ama cok fazla oldugunu dusunmuyorum 2019 da falan zaten covid basladi yani inkar edilemez bir gercek var oda covid'den once tatiller yok denecek kadar hava durumu gibi sebeplerden oturu tatil olmazdi genelde cok nadirdi simdi ise 2cm kar yagmiyor hava sadece biraz soguk ve tatil olurmu diyorlar komik geldi sadece XD