Evde vücut yapılır mı?

düzgün bir çalışma düzeni ve diyetle yapılır

Ödem ney hocam ?
Vücut az miktarda su alırsa aldığı suyu daha sonra kullanmak için ödem yapar ve vücudunuz şişkin görünür günde 3-4 litre su içerseniz yüzünüzün inceldiğini farkedersiniz

Hocam selamlar bende bu konu hakkında konu açıcaktım forumda dolaşırken sizin bu mesajınızı gördüm gerçekten bir yardıma yönlendirmeye ihtiyacım var bende sınavdan dolayı spor salonuna gitmem mümkün değil kitaplar falan derken aileme ekstra maddi olarakta yük olmak istemiyorum evde düzenli spor yapmak ve doğru beslenmek istiyorum kısa süredir araştırıyorum calisthenics falan gördüm evde de iki tane dumble var bir süredirde sağlıklı besleniyorum zaten ama tam istikrarlı ve benim için tam uygun bir beslenme değil kilo almam lazım eğer ilgilenirseniz detay veririm hocam ve çok sevinirim
Geçmişe dönük mesajlarda calisthenics odaklı bir antrenman programı paylaştım hocam onu uygula verim alırsın, beslenme konusunda ise sağlıklı karbonhidrat kaynakları kullanarak kilo almanı öneririm (örneğin yulaf, makarna, baldo veya basmati pirinç pilavı gibi)

Boy, kilo ve yaş bilgilerini ilet, buna göre alman gereken kaloriyi hesaplayıp sana yardımcı olabilirim

Arkadaşım, hem kas yaparsın hem de kilo verirsin. Aşağıya fotoğraf bırakıyorum tam 1 yıllık değişimim. Spor salonuna gitmedim, daha doğrusu gidemiyorum deprem bölgesindeyim, yakınımda salon yok ve iş çıkış saatlerim uymuyor. Calisthenics yapmanı tavsiye ederim program hazılayabilirim ihtiyaçlarına göre
Helal olsun hocam. Bu calisthenics olayını ben biraz kolpa sanıyordum. Bende evde çalışmayı düşünüyorum bir öneriniz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,256
Üyeler
187,481
Son üye
Vadi
Geri