Yılbaşı akşamı tek girmek

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
sözde arakdaşlarım çağırcağız diyip tüm grup toplanması . gurubada çıkacakmıyız diye sorrduktan sonra görüldü atıldı. aradığımda unutuk diyip gelceksen gel demeleri .

tavsiyeniz varmı bu akşam neler yapılır nereye gidilir

sözde arakdaşlarım çağırcağız diyip tüm grup toplanması . gurubada çıkacakmıyız diye sorrduktan sonra görüldü atıldı. aradığımda unutuk diyip gelceksen gel demeleri .

Kral sağlam bi Türkçe dersi almaya gidebilirsin. Şaka bi yana tek giren sadece sen değilsin. Çoğu kişi tek, çok da umursama. İlla bir şey yapacağım diyorsan dışarı çık müzik dinleyerek dolaş.

Kral sağlam bi Türkçe dersi almaya gidebilirsin. Şaka bi yana tek giren sadece sen değilsin. Çoğu kişi tek, çok da umursama. İlla bir şey yapacağım diyorsan dışarı çık müzik dinleyerek dolaş.
hiç gülesim yoktu hocam . eyw

dert etme bence
kutlancak bir şey değil artık
her sene iyi dedikçe daha da battık dünyaca
ben artık sövüyorum her yeni yıldı
size de tavsiyem hayatınızdan onları çıkarın bence
gerçek ortamlarda unutulmaz bir eksiklik hissedilir

dert etme bence
kutlancak bir şey değil artık
her sene iyi dedikçe daha da battık dünyaca
ben artık sövüyorum her yeni yıldı
size de tavsiyem hayatınızdan onları çıkarın bence
gerçek ortamlarda unutulmaz bir eksiklik hissedilir
sınıf arkdaşlarım olduğu için mağlesef takılmak yada iletiişim kurmak zorundayım . ilk fırsata hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum

sınıf arkdaşlarım olduğu için mağlesef takılmak yada iletiişim kurmak zorundayım . ilk fırsata hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum
malesef öyle hocam.
lise bitince ben de iletişimimi kopardım çok az kişi haricinde

Ben 23:30 civarı ışıkları kapatıp yatağa girmeyi planlıyorum.

Hocam Mesela bugun turkcenizi Gelistirmeye calisabilirsiniz oncelikle Yani son cumleden yorumlayarak anladim durumu o kadar kotu XD

Konuya gelecek olursak Zaten cogu kisi tek giriyor yani neden bu kadar umursuyorsunuz ?

Ayrica Yanlis anlamayin ama Neden illa bir seyler yapmaniz gerektigini dusunuyorsunuz yani Yilbasi dedigimiz sey asla bizim kulturumuzde veya gelenegimizde olmayan Bir gelenek zaten yani Bizler icin Siradan bir gun yani Yeni yila girince gercekten bir seylerin degistigini falanmi dusunuyor insanlar ? Yeni yil dedgin sey sadece Omrunden giden 1 yil daha sadece bir zaman dilimi yani bu gecenin ozel bir anlami veya bir seyi yokken bunu umursamak garip geliyor bana:monkahmm:

Geri