Bluestacks kullanabilirsin. Ayarlar kısmından hangi telefonu kullanmak istediğini seçebiliyorsun.Böyle bir sistem var mı? sanal numara demiyorum direkt sanal cep telefonuna ihtiyacım var pcden bağlanacağım ve kullanacağım
emülatörler varBöyle bir sistem var mı? sanal numara demiyorum direkt sanal cep telefonuna ihtiyacım var pcden bağlanacağım ve kullanacağım
o tarz bir şey değil hocam sanal makina gibiBluestacks kullanabilirsin. Ayarlar kısmından hangi telefonu kullanmak istediğini seçebiliyorsun.
yemeksepeti sıfır hesap için sıfır telefon gerekiyorNe yapacağına göre değişir. Ne için kullanacaksın?
https://temp-number.org/app/Böyle bir sistem var mı? sanal numara demiyorum direkt sanal cep telefonuna ihtiyacım var pcden bağlanacağım ve kullanacağım
Yok kardeşim. Senin istediğin gibi yok.
Senmi yazdın
Ben yazmadım mobil uygulama geliştiriyorum mobil uygulama geliştiriyorsanız android için android studio ios için xcode kullanırsınız. Andorid Studio da bilgisayarda test etmenizi sağlayan google pixel telefonlar tabletler sunar. ayrıca vr veya tv içinde var. önizleme ve demo yapıyorsunuz test ediyorsunuSenmi yazdın