Bende 2 adet troy kart ekli bir sorun yok bir tanesi kuveyt türk bir ara taksit yoktu gerçi troylara onun içinde maximum dijital kart açtım visa olması lazım onu ekleyince taksit seçeneği çıkmıştı .Troy kartı ekleyince hata desteklenmeyen kart diyor..nasıl ekleyeyecez Troylu kuveyt kartını ?
Şans arkadaşlar ara ara denk geliyor demiş inşallah şansına denk gelir ama pek ihtimal vermiyorum .hoca bu niye üste çıkıyo sürekli giriyorum 40k yazıyo fiyata heyecanlanıyorum seferinde
5070ti gamin oc var bende gözlemlediğim kadarıyla rgb aydınlatma aorus gibi değilBu modelin fan kısmındaki RGB Aydınlatmanın aorus elite modellerindeki gibi animasyonları varmı? Karta sahip olan veya elinden geçen biri bilgilendirirse güzel olur
Alabilen varmı bu fiyattanGIGABYTE VGA NVIDIA 12GB GDDR7 RTX5070 GAMING OC GV-N5070GAMING OC-12GD 192BIT/3XDP/1XHDMI/3XFAN GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE VGA NVIDIA 12GB GDDR7 RTX5070 GAMING OC GV-N5070GAMING OC-12GD 192BIT/3XDP/1XHDMI/3XFAN GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Yahu öyle inanılmaz über süper bir fiyat değil niye bu kadar abarttınız? 2 lira üstüne çok daha performanslı olan 9070XT var.Alabilen varmı bu fiyattan
dimi hergün konu görüyorum abartmışlar normalde fiyatı 30k di pek indirim değil kiYahu öyle inanılmaz über süper bir fiyat değil niye bu kadar abarttınız? 2 lira üstüne çok daha performanslı olan 9070XT var.
30.400 TL 5070 için ortalama bir fiyat. Dün uzun süre bu fiyatta kaldı zaten, gerçekten kaçırılmayacak bir fiyat olsa 30 saniyede biterdi.
43 k küsür görüyorum bu gerçek miGIGABYTE VGA NVIDIA 12GB GDDR7 RTX5070 GAMING OC GV-N5070GAMING OC-12GD 192BIT/3XDP/1XHDMI/3XFAN GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE VGA NVIDIA 12GB GDDR7 RTX5070 GAMING OC GV-N5070GAMING OC-12GD 192BIT/3XDP/1XHDMI/3XFAN GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
satıcı dfsbilgisayar konudaki amazon com tr satıcıydı43 k küsür görüyorum bu gerçek mi