❌İndirim Bitti! GIGABYTE VGA NVIDIA 12GB GDDR7 RTX5070 GAMING OC - 30.399 TL

Saçma sapan siteleri var zaten kendileri eklemiş. Troy destekleniyor diye bide kuveyt türke taksit var yazıyor ama kart eklenmiyor

Troy kartı ekleyince hata desteklenmeyen kart diyor..nasıl ekleyeyecez Troylu kuveyt kartını ?
Bende 2 adet troy kart ekli bir sorun yok bir tanesi kuveyt türk bir ara taksit yoktu gerçi troylara onun içinde maximum dijital kart açtım visa olması lazım onu ekleyince taksit seçeneği çıkmıştı .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hoca bu niye üste çıkıyo sürekli giriyorum 40k yazıyo fiyata heyecanlanıyorum seferinde
Şans arkadaşlar ara ara denk geliyor demiş inşallah şansına denk gelir ama pek ihtimal vermiyorum .

Alabilen varmı bu fiyattan
Yahu öyle inanılmaz über süper bir fiyat değil niye bu kadar abarttınız? 2 lira üstüne çok daha performanslı olan 9070XT var.

30.400 TL 5070 için ortalama bir fiyat. Dün uzun süre bu fiyatta kaldı zaten, gerçekten kaçırılmayacak bir fiyat olsa 30 saniyede biterdi.

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Yahu öyle inanılmaz über süper bir fiyat değil niye bu kadar abarttınız? 2 lira üstüne çok daha performanslı olan 9070XT var.

30.400 TL 5070 için ortalama bir fiyat. Dün uzun süre bu fiyatta kaldı zaten, gerçekten kaçırılmayacak bir fiyat olsa 30 saniyede biterdi.
dimi hergün konu görüyorum abartmışlar normalde fiyatı 30k di pek indirim değil ki :D

9070xtden iyi miydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri