googlede kart kayıtlıdır belkiMerhabalar. Asusun kendi sistesinde bir bilgisayarın kaç taksit olduğunu görmek için girdiğim de adresimi yazarak “devam et” butonuna tıklayınca kendi kendine sipariş oluşturdu ve bana mail olarak iletildi. Kredi bilgilerimi girmeden nasıl sipariş oluşturuyor?
Hayır değil hocamgooglede kart kayıtlıdır belki
karttan alışveriş yaptığın zaman kayıtlı da olsa mesaj gelmesi gerekiyor benim kullandıklarımda sms alıyorum yada ben mi yanlış biliyorum acepbanka hesaplarını kontrol et sorun yoksa dert etmene bence gerek yok
Mastercard telefon kaydı yaptıysan veya bazı ... servisler mi diyeyim? sormuyor. Örneğin, trendyol veya hepsiburadan bir şey alırken 3d secure pay'e basmassan direk çeker. Getir yine çekiyor çünkü kart kayıtlı.karttan alışveriş yaptığın zaman kayıtlı da olsa mesaj gelmesi gerekiyor benim kullandıklarımda sms alıyorum yada ben mi yanlış biliyorum acep![]()
Mastercard telefon kaydı yaptıysan veya bazı ... servisler mi diyeyim? sormuyor. Örneğin, trendyol veya hepsiburadan bir şey alırken 3d secure pay'e basmassan direk çeker. Getir yine çekiyor çünkü kart kayıtlı.