Kendi kendine sipariş oluşturdu??

bkerem01

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar. Asusun kendi sistesinde bir bilgisayarın kaç taksit olduğunu görmek için girdiğim de adresimi yazarak “devam et” butonuna tıklayınca kendi kendine sipariş oluşturdu ve bana mail olarak iletildi. Kredi bilgilerimi girmeden nasıl sipariş oluşturuyor?

Ekler

• IMG_6295.webp
    IMG_6295.webp
    61.1 KB · Hit: 115
Merhabalar. Asusun kendi sistesinde bir bilgisayarın kaç taksit olduğunu görmek için girdiğim de adresimi yazarak “devam et” butonuna tıklayınca kendi kendine sipariş oluşturdu ve bana mail olarak iletildi. Kredi bilgilerimi girmeden nasıl sipariş oluşturuyor?
googlede kart kayıtlıdır belki

desteği ara sor kral bu kadar zor olmamalı

Herhangi bir kartta provizyona girmiş mi

banka hesaplarını kontrol et sorun yoksa dert etmene bence gerek yok

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
karttan alışveriş yaptığın zaman kayıtlı da olsa mesaj gelmesi gerekiyor benim kullandıklarımda sms alıyorum yada ben mi yanlış biliyorum acep :o
Mastercard telefon kaydı yaptıysan veya bazı ... servisler mi diyeyim? sormuyor. Örneğin, trendyol veya hepsiburadan bir şey alırken 3d secure pay'e basmassan direk çeker. Getir yine çekiyor çünkü kart kayıtlı.

tamam onu biliyorum çekiyor zaten sadece bilgilendirme mesajı atmadıysa ilginç geldi bana :D

Mastercard telefon kaydı yaptıysan veya bazı ... servisler mi diyeyim? sormuyor. Örneğin, trendyol veya hepsiburadan bir şey alırken 3d secure pay'e basmassan direk çeker. Getir yine çekiyor çünkü kart kayıtlı.

Geri