Yardım Lianli kasa mı asus mu ? acil

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
416
Üst segment bir sistem topluyorum . Sistemdeki parçaların hepsi Rog olacak. Sadece kasa ve psu konusunda karar veremedim. Aklımda 2 seçenek var hangisi daha mantıklı bir tercih olur?

1) Asus rog hyperion + Asus rog Thor III Psu

2) Lianli O11 dynamic evo rgb + Asus rog strix platinum psu

Seçtiğim kasaya göre psu seçimi yapacam. Hyperion alırsam buna thor psu yakışır. Lianli kasa alırsam thor almamın anlamı yok çünkü üzerindeki oled ekran görünmeyecek zaten. O yüzden Strix platinum olanı belirledim.

Kısaca durum böyle. Sizce ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Üst segment bir sistem topluyorum bütçeden yana hiçbir sorun yok. Sistemdeki parçaların hepsi Rog olacak. Sadece kasa ve psu konusunda karar veremedim. Aklımda 2 seçenek var hangisi daha mantıklı bir tercih olur?

Seçtiğim kasaya göre psu seçimi yapacam. Hyperion alırsam buna thor psu yakışır. Lianli kasa alırsam thor almamın anlamı yok çünkü üzerindeki oled ekran görünmeyecek zaten. O yüzden Strix platinum olanı belirledim.

Bence lian Li al Geç Asus rog hyperion gereksiz pahalı iki psuda zaten muhtesem laf etmeye gerek yok

lianli candır

Lian Li kasa ama psu thor olsun 😂

Üst segment bir sistem topluyorum . Sistemdeki parçaların hepsi Rog olacak. Sadece kasa ve psu konusunda karar veremedim. Aklımda 2 seçenek var hangisi daha mantıklı bir tercih olur?

Lianli tabii ki

Lianli kasa toplama videoları var. Özellikle Recep Baltaş malzeme kalitesinden çok memnun değildi diye hatırlıyorum.

Lianli kasa toplama videoları var. Özellikle Recep Baltaş malzeme kalitesinden çok memnun değildi diye hatırlıyorum.
Lianli kasadan ziyade lianli fanlar korkutuyor beni. bozulma riskleri yüksek. 1. seçenek hakkında ne düşünüyorsun bu arada ?

Lian Li'den memnun değilse... neyden memnun olacak? Hangi kasaya bakmış?

Lian Li'den memnun değilse... neyden memnun olacak? Hangi kasaya bakmış?
MH sorunları muhatap bulamama, fan kalitesizliği, eksik parça çıkma gibi şeylerin bahsedildiği bir video görmüştüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lianli kasadan ziyade lianli fanlar korkutuyor beni. bozulma riskleri yüksek. 1. seçenek hakkında ne düşünüyorsun bu arada ?
PSU konusundaki kararına bir şey diyemem de, zevk meselesi bence çirkin kasa değil de benim beğendiğim bir tarz değil, üstelik kasaya o kadar para vermezdim. Ben iki kasayı da tercih etmezdim. Asus'un daha güzel kasaları var bence ya da Corsair 6500X gibi bambu kasaları güzel bence.

MH sorunları muhatap bulamama, fan kalitesizliği, eksik parça çıkma gibi şeylerin bahsedildiği bir video görmüştüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU konusundaki kararına bir şey diyemem de, zevk meselesi bence çirkin kasa değil de benim beğendiğim bir tarz değil, üstelik kasaya o kadar para vermezdim. Ben iki kasayı da tercih etmezdim. Asus'un daha güzel kasaları var bence ya da Corsair 6500X gibi bambu kasaları güzel bence.
Valla, ben free upgrade için iletişim kurdum, hızlıca ticket oluştu, ertesi gün cevap aldım, ürünleri göndereceklerdi ama gümrük izninden dolayı şimdi bizim yerel bir firmaya yönlendirdiler. Şu an mutluyum cevap alıyorum iki firmadan da, sonuca göre son kararımı vereceğim😂

Valla, ben free upgrade için iletişim kurdum, hızlıca ticket oluştu, ertesi gün cevap aldım, ürünleri göndereceklerdi ama gümrük izninden dolayı şimdi bizim yerel bir firmaya yönlendirdiler. Şu an mutluyum cevap alıyorum iki firmadan da, sonuca göre son kararımı vereceğim😂
Sonuç itibariyle tek firma değil ve sıkıntı yaşayan çok, daha iyi hizmet veren ve kaliteli ürünleri olan markalar var allahtan.

Onun dışında lian li aiosu bozulup, değişim alanı da okudum buradan, bence nerden aldığınız daha önemli, incehesap başarılı duruyor. Başka yerden alırsan tabi ne olur artık bilmiyorum, yine aynı şekilde fanların kısa sürede bozulmasıyla ilgili bir sürü reddit var ama bozulmayanda var, adam ilk fanlarıni 4-5 yıldır kullanıyormuş fln. Tabii umarım hiç kimse sorun yaşamaz. Lian Li den aldığım izlenim cevap veriyor ama gümrüğümüz çok karışık, Türkiye de zor. Kasaların bozulacağı bir şey yok zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,222
Üyeler
187,013
Son üye
130yedi
Geri