Yardım Lianli kasa mı asus mu ? acil

Hepsi harika ancak bu kadar masraftan sonra şöyle BTF destekli bir ana kart olsa daha hoş olmaz mı kablolar gizli arkadan bağlı, Asus kasa destekliyordur muhtemelen o tarz ana kartları. Yakında daha fazla model gelir. Hemen mi toplayacaksın.
btf işine de girersem artık işin içinden çıkamam hocam :D şu sistem tam olarak ideal benim için. Fazlası bütçemi zorlar yani.

Bu ay içinde parçaları yavaş yavaş tane tane indirim yakaladıkça almayı planlıyorum.

btf işine de girersem artık işin içinden çıkamam hocam :D şu sistem tam olarak ideal benim için. Fazlası bütçemi zorlar yani.

Bu ay içinde parçaları yavaş yavaş tane tane indirim yakaladıkça almayı planlıyorum.
Tamamlayınca foto at bari.

Üst segment bir sistem topluyorum . Sistemdeki parçaların hepsi Rog olacak. Sadece kasa ve psu konusunda karar veremedim. Aklımda 2 seçenek var hangisi daha mantıklı bir tercih olur?

1) Asus rog hyperion + Asus rog Thor III Psu

2) Lianli O11 dynamic evo rgb + Asus rog strix platinum psu

Seçtiğim kasaya göre psu seçimi yapacam. Hyperion alırsam buna thor psu yakışır. Lianli kasa alırsam thor almamın anlamı yok çünkü üzerindeki oled ekran görünmeyecek zaten. O yüzden Strix platinum olanı belirledim.

Kısaca durum böyle. Sizce ne yapmalıyım ?
lianli lcd fan vs aldınmı muhteşem bir bilgisayar kurabilirsin tamamen görsel anlayısına kalmıs ama lianli daha kaliteli asus cok abartı fiyat vs olarak onun yerine lianli al içine lcd ekran falan koyarsın arasındaki fiyat farkına

lianli lcd fan vs aldınmı muhteşem bir bilgisayar kurabilirsin tamamen görsel anlayısına kalmıs ama lianli daha kaliteli asus cok abartı fiyat vs olarak onun yerine lianli al içine lcd ekran falan koyarsın arasındaki fiyat farkına
lianli kasa alırsam eğer fan olarak lcd hiç düşünmüyorum hocam. bana cazip gelmiyor yani. Onun yerine lianli'nin SL infinity serisi var bilirsin belki. Fanların içindede rgb var. Onu düşünüyorum yani lianli kasa alırsam.

lianli kasa alırsam eğer fan olarak lcd hiç düşünmüyorum hocam. bana cazip gelmiyor yani. Onun yerine lianli'nin SL infinity serisi var bilirsin belki. Fanların içindede rgb var. Onu düşünüyorum yani lianli kasa alırsam.
şuanda bende hem infinity var hem lcd var lcd sadece egzoz fana alırsan güzel oluyor

HAF 700 EVO ve ya Asus ROG tercih ederdim. Fractal North da hoşuma gidiyor. Biraz zevk meselesi kasa işi. Bir yerden sonra seçeceğin markalar hep üst kalite. Bu arada Lian Li kullandım 2 sene kadar o da üzmez güzeldir.

HAF 700 EVO ve ya Asus ROG tercih ederdim. Fractal North da hoşuma gidiyor. Biraz zevk meselesi kasa işi. Bir yerden sonra seçeceğin markalar hep üst kalite. Bu arada Lian Li kullandım 2 sene kadar o da üzmez güzeldir.
bir kasaya 30 bin de vermeyelim hocam neymiş öyle haf 700 :D Sanırım asus rog hyperion alacam. Çünkü bütün bileşenler asus rog olacak. Ekosistemi bozmayim diyorum.

Lianli. Ama olay sende biter şimdiden güle güle kullanın.

bir kasaya 30 bin de vermeyelim hocam neymiş öyle haf 700 :D Sanırım asus rog hyperion alacam. Çünkü bütün bileşenler asus rog olacak. Ekosistemi bozmayim diyorum.
Hiç kafanı karıştırma sistem rog olacak, rog kasa al geç. Haf 700 30 binmiş gerçekten bakmamıştım 😂

Hiç kafanı karıştırma sistem rog olacak, rog kasa al geç. Haf 700 30 binmiş gerçekten bakmamıştım 😂
Aslında rog kasayı ekosistemi tamamlamak için alasım geliyor. Fakat tek bir yönden içime sinmiyor. AİO olarak dev ekranlı Asus rog Ryuo IV SLC alacam. Bunu hyperion kasaya taktığım zaman dışarıdan bakıldığında görünecek mi ondan emin olamıyorum. Fakat lianli'nin kasası akvaryum olduğu için içerisi kabak gibi görünüyor. Bu açıdan daha iyi bir görüntü çıkar diye düşünüyordum.

Lian Li tabiiki, söz konusu dahi değil.
Lianli kasa toplama videoları var. Özellikle Recep Baltaş malzeme kalitesinden çok memnun değildi diye hatırlıyorum.
Sadece LCD fanların rulmanları sıkıntı çıkartabiliyor, bir de yazılımı her marka gibi aksak. Onun dışında pürüzsüz kullanıcı deneyimi sağlar. Lian Li'nin malzeme kalitesi bile yerilirse ortada marka kalmaz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında rog kasayı ekosistemi tamamlamak için alasım geliyor. Fakat tek bir yönden içime sinmiyor. AİO olarak dev ekranlı Asus rog Ryuo IV SLC alacam. Bunu hyperion kasaya taktığım zaman dışarıdan bakıldığında görünecek mi ondan emin olamıyorum. Fakat lianli'nin kasası akvaryum olduğu için içerisi kabak gibi görünüyor. Bu açıdan daha iyi bir görüntü çıkar diye düşünüyordum.
Soğutucu olarak da lian li hydroshift serisinden tercih edebilirsin, hatta Hydroshift 2 LCD Curved çıkacak birkaç aya.
ROG x Lian Li ekosistem olur. Hyperion pahalılığını geçtim baya baya çirkin bir kasa.
Hatta bana sorarsan kasayı Evo bile alma boş yere yer işgaline gerek yok, Vision Compact çek geç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örnek ROG x Vision vs Hyperion buildleri.

Ekler

• hq720 (1).webp
    hq720 (1).webp
    26.2 KB · Hit: 12
  • hq720.webp
    hq720.webp
    31.5 KB · Hit: 11
  • maxresdefault (2).webp
    maxresdefault (2).webp
    44.5 KB · Hit: 12
  • maxresdefault (1).webp
    maxresdefault (1).webp
    43.4 KB · Hit: 12
  • maxresdefault.webp
    maxresdefault.webp
    46.2 KB · Hit: 10
Son düzenleme:
Lian Li derim malzeme kalitesini beğendiğimden. Yazılım olarak da 1-2 yazılım hatası vardı bazı sürümlerde Recep Baltaş biraz düz adam olduğu için olayını biraz abarttı o videoda. Kaç senedir Strimer V2 ve Lian Li UNI FAN SL-INF'i kullanıyorum. Arkadaşa da LCD wireless fanlarıyla sistem kurduk. Nedense biz bu sorunu yaratamadık. Azıcık araştırmayla hangi sürümün indirilmesi ve hangi ayarın ne olduğu ortaya çıkıyor.

Herkes plug-n-play arıyor sistem toparlarken. OC yaparken, oyunda FPS optimize ederken bi ton zaman kaybediyosunuz 1-2dk ayırıp yazılımda ne olduğuna bakmıyorlar.

Recep Baltaş'ın eleştirisi bunu yapmak zorunda bırakmalarından kaynaklı olduğu.

Geri