Türknet modem kurulumu DSL ışığı yanmıyor

kanka yapabileceğin bir şey yok. ben de fiber dönüşümü yeni yaptım sayılır turk telekom ekipleri kurdu ama modem ip almıyor turknetle görüşün bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler. görüştüm boş boş bir sürü şey söylediler. önce 24 saat içinde gelir yoğunluk var dendi sonra üstüne bir 24 daha eklendi. böyle böyle 15 günden fazla oldu. öncesinde de sık sık kesinti yaşıyordum zaten. 1 ayda toplasan 5 gün adam akıllı int kullanmamışımdır. öyle böyle geldi ama fatura acayip canımı sıktı. ödemeyeceğimi söyledim düzenleyin dedim. kabul etmediler. şikayet edebildiğim her yere şikayet ettim sayısız destek talebi açtım. şikayet kapatıldı tekrar açtım. bu ay faturamı 200 lira kesimişler :DDDDD. kullanmadın hizmetin parasını ödeme. modeme reset at üstüne iki kere altına beş kere vur gibi dahice fikir veren çok bilmişleri sallama çünkü alakası yok. iş turknette bitiyor. müşteri hizmetlerine ulaşamamanı da anlamadım ben ne zaman arasam ulaşıyorum

kanka yapabileceğin bir şey yok. ben de fiber dönüşümü yeni yaptım sayılır turk telekom ekipleri kurdu ama modem ip almıyor turknetle görüşün bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler. görüştüm boş boş bir sürü şey söylediler. önce 24 saat içinde gelir yoğunluk var dendi sonra üstüne bir 24 daha eklendi. böyle böyle 15 günden fazla oldu. öncesinde de sık sık kesinti yaşıyordum zaten. 1 ayda toplasan 5 gün adam akıllı int kullanmamışımdır. öyle böyle geldi ama fatura acayip canımı sıktı. ödemeyeceğimi söyledim düzenleyin dedim. kabul etmediler. şikayet edebildiğim her yere şikayet ettim sayısız destek talebi açtım. şikayet kapatıldı tekrar açtım. bu ay faturamı 200 lira kesimişler :DDDDD. kullanmadın hizmetin parasını ödeme. modeme reset at üstüne iki kere altına beş kere vur gibi dahice fikir veren çok bilmişleri sallama çünkü alakası yok. iş turknette bitiyor. müşteri hizmetlerine ulaşamamanı da anlamadım ben ne zaman arasam ulaşıyorum
bende o da olmuyor hiçbir şekilde türknetin hiçbir numarasından canlı müşteri temsilcisine baglanamıyorum ariyorum numarayi telesekreter aciyor 1 milyonlu türknetin arasina katilmana cok az kaldi aktivasyonu tamamla istedigin zaman uzman ekibimzle iletşime geçebilirsin diyip kapatıyor ve aradigim tüm numaralar aynı şeyi diyor hiç canlı temsilciyle konusamıyorum

Geçiş yaptık derken; geçiş mi yoksa Türknet'e yeni abonelik şeklinde mi?

Ekler

• IMG_5615.webp
    IMG_5615.webp
    80.2 KB · Hit: 7
Telekomu iptal ettiniz mi?
Ettiyseniz; routeri geri iade etmeniz gerekliydi. Ekibin gelip size yeni ont ve router kurulumu yapması lazımdı.
Geçiş olsaydı cihazlar aynen kalır; Türknet uzaktan kul. adı ve şifrenizi girerdi.
Sizin aktivasyonda sorun var gibi.
Büyük ihtimal cihaz tanımlamada sorun var.
Türknet foruma veya Türknet destek'e yazın şuradan
https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde cihaz ayarlarından Vlan id varsa; etkin ve 35 yapın.

Son düzenleme:
Telekomu iptal ettiniz mi?
Ettiyseniz; routeri geri iade etmeniz gerekliydi. Ekibin gelip size yeni ont ve router kurulumu yapması lazımdı.
Geçiş olsaydı cihazlar aynen kalır; Türknet uzaktan kul. adı ve şifrenizi girerdi.
Sizin aktivasyonda sorun var gibi.
Büyük ihtimal cihaz tanımlamada sorun var.
Türknet foruma veya Türknet destek'e yazın şuradan
https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde cihaz ayarlarından Vlan id varsa; etkin ve 35 yapın.
telekomdan türknete geçtiğim için otomatik iptal edildi zaten. Türknette modemi kullanabilirsiniz demişti smste geldi türknete abone olduktan sonra kullanmakta oldugunuz fiber modemin mülkiyeti turknete geçecektir modemi kullanmaya devam etmeniz ve eski operatore iade etmemenizi rica ederiz modem için size herhangi bir ücret yansımayacaktır diye ve vlan id etkin 35

Yeni cihaz sıfır yeni abonelikte verirler geçişte vermezler.
Nasıl verirler; 100 altı Tt fiber kullananlarda verdikleri routerlerin portlar fast olabiliyor, 100 üstü hıza geçtiğinde portları gigabit olan routerle değişim babında.
Bence arkadaşın neti hala aktif olmamış gibi.
Tt'de ki kullanıcı adı ve şifrenizi billiyorsanız onlada deneyin, net varsa geçiş olmamaıştır daha.

Yeni cihaz sıfır yeni abonelikte verirler geçişte vermezler.
Nasıl verirler; 100 altı Tt fiber kullananlarda verdikleri routerlerin portlar fast olabiliyor, 100 üstü hıza geçtiğinde portları gigabit olan routerle değişim babında.
Bence arkadaşın neti hala aktif olmamış gibi.
Tt'de ki kullanıcı adı ve şifrenizi billiyorsanız onlada deneyin, net varsa geçiş olmamaıştır daha.
yok dün dersteyken sms geldi türktelekomdan. internet hizmetinizin iptal talebi alınmıştır diye ve eve gittiğimde türk telekom interneti kesmişti internet yoktu ardından turknetten modem kullanıcı adı şifresi geldi

Siz dediğim yerlere şikayetinizi yazın yine , resime bakıyoruz görmüyoruz. 🤭
1767299554174.webp

Aktivasyon tamamlandı mı; tamamlanmamış. 🤭

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,422
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu