❌İndirim Bitti! DeepCool CH 780 - 4999 TL

ch 780 ile karşılaştırılamaz kesinlikle phantom tüy gibi kasa bu ch 780 boş hali neredeyse 14kg bir sürü özelliği var her türlü daha avantajlı dediğim gibi ch 780 420mm kullanacaklar ve dikey gpu için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dikey kullanmicaklar için 420 kullanmicaklar için 2500tl fazla vermek mantıklı mı peki yani verilmeli mi

Lian Li fanlarına bak

ilk defa bu modeli gordum ve asik oldum

Gereksiz fahiş fiyata koymuş.Birde riser+fan hediyesi yazmış :D Sanki kasayı alınca gelmiyormuş gibi.
Riseri cok kaliteli değil he ben risersiz kullanıyorum önceden kablo arızası sorunu yaşadım deepcool morpheus da. Ama kasaları güzel 420mm için birebir sıkışık olmuyor sistem.

Riseri cok kaliteli değil he ben risersiz kullanıyorum önceden kablo arızası sorunu yaşadım deepcool morpheus da. Ama kasaları güzel 420mm için birebir sıkışık olmuyor sistem.
riser 4.0 markadan markaya ne kadar değişebilir ki.Dümdüz ürün ya.Kasayı alsam en kötü risersız kullanırım.

riser 4.0 markadan markaya ne kadar değişebilir ki.Dümdüz ürün ya.Kasayı alsam en kötü risersız kullanırım.
Benim riser bozuldu diyıorum kanka yeni riser gönderdi fabrika çinden vergisiz bunu da yaptı marka heee adamlar kral. Ekran kartımı bozuldu diye aklım çıkmıştı anakartmı acaba derken riser mortlamıştı :D pcle 4.0 sürekli düşüyordu 2 ye felan drop yiyordu ekran kartı kendi kendine :S Şimdi zaten pcle 5.0 riser lazım 5000 serisine bence.

Benim riser bozuldu diyıorum kanka yeni riser gönderdi fabrika çinden vergisiz bunu da yaptı marka heee adamlar kral. Ekran kartımı bozuldu diye aklım çıkmıştı anakartmı acaba derken riser mortlamıştı :D pcle 4.0 sürekli düşüyordu 2 ye felan drop yiyordu ekran kartı kendi kendine :S Şimdi zaten pcle 5.0 riser lazım 5000 serisine bence.
benim riserda sorun yoktu bi 6 ay kullanıp satmıştım kasayı sattığım kişide sorun var diye yazmadı şans herhalde

Geri