Çözüldü✓ Rtx 5070 oyunlarda fan sorunu

0ptimuss

80+
Reaksiyon skoru
2
Dostlar iyi günler. Yeni aldığım zotac rtx 5070 anlamadığım bir şekilde sadece oyunlarda fanları fullde çalıştırıyor. Oyundan çıkmadan sadece alt taba atsam bile fanlar normal haline geliyor. Afterburnerden ve firestormdan ayrı ayrı curve ayarı yapsam da olmuyor. Araştırdım ama bulamadım. Bilen, başına aynı olay gelen var mı acaba

büyük ihtimalle oyundan alt tab ile çıktığında oyun fps kısıtlıyordur. bu yüzden ekran kartı kullanımı azalıyor ve fan çevirmesine gerek kalmıyor

büyük ihtimalle oyundan alt tab ile çıktığında oyun fps kısıtlıyordur. bu yüzden ekran kartı kullanımı azalıyor ve fan çevirmesine gerek kalmıyor
Nurullah hocam yani alt taba atınca bile düzeliyor demek istedim. Sıcaklıkı değeri 50yi geçmiyor ama pubg cs lobisinde bile %100 çalışıyor. Ya bir ayarı var kapatmak için ya da kart problemli onu anlayamadım daha önceki zotac 4070 superde böyle bir aıkıntı olmamıştı

fullde çalıştırmaması lazım bende 4070ti var hiç fullde çalıştığını duymadım

çok garip hocam driverları ddu ile sıfırdan kurar mısınız ? Birde anakartınız gigabyte ise gigabyte control center indirdiyseniz silin

çok garip hocam driverları ddu ile sıfırdan kurar mısınız ? Birde anakartınız gigabyte ise gigabyte control center indirdiyseniz silin
Anakart msi x870e hocam. Bütün flashla birlikte indirilenleri sildim yok olmadı. Bios güncel bu arafa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fullde çalıştırmaması lazım bende 4070ti var hiç fullde çalıştığını duymadım
Ben de anlamadım hocam 40 derecede fanı %70den aşağı açmıyor ilk başta sıvı aoğutmadan geliyor sandım bir baktım ekran kartı üflüyor😂

Dostlar sorunu çözdüm ekran kartı braketi 3.fanın köşesine değiyormuş o da fanın tam dönmesini engelliyor. Bu durumda da 1 ve 2.fanı fulle çekiyormuş teşekkür ederim yine de sağolun.

Dostlar sorunu çözdüm ekran kartı braketi 3.fanın köşesine değiyormuş o da fanın tam dönmesini engelliyor. Bu durumda da 1 ve 2.fanı fulle çekiyormuş teşekkür ederim yine de sağolun.
aman dikkat g.o

Geri