MODERATÖRLER VEYA KURUCULAR NİYE BÖYLESİNİZ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
APONUN etnik kökenle bağı nedir ırkçılıkla alakası nedir Teröristin ırkı yoktur insanı vardır yani apoya sövmenin ırkçılıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Apo terörist bir orosp çocuğu dur etnik kokenle ne alakası var
Evet yoktur fakat bulunduğumuz ülkede terörist = kürt olarak düşünebilirsin sosyal medya üzerinde en küçük türk kürt atışmasında olayın direk terörist linç kavramına gelmeside bir örnektir birçok arkadaşım sırf bazı zihniyetlerin kürtlerin direk terörist gibi gösterilmesinden dolayı sosyal ortamlarda hep gergin oluyorlar. Bu konunun böyle uzaması bile aptalca bu dediklerimi yaşayan ,yaşayanları gözlemleyen bilir ötekileştirmekten pek bir farkı yok

Banane kardeşim eğer sen bu yazıya karşı çıkıyorsan forumdan gidebilirsin sen kim oluyorsun da raporluyon he kimsin sen ya neyinden rahatsız oluyon ne haddine senin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bir siyasi slogan olmamalı bu vatanın toprakları üstünde yaşayan herkesin bu sloganı bağırarak söylemesi lazım. Hiç kimse bir şey yapamaz. Ben o imzayı yazmaya devam edeceğim kimse beni susturamaz susturamayacaksınız da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavrımız nettir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4k mesajın var fakat kuralları okuduğundan emin değilim. :) O kişinin ne olduğunu çoğu kişi biliyor, fakat küfürün yasak olduğu bir yerde koyu, kırmızı renk ve büyük harflerle küfürlü bir şey yazmanın anlamı ne? @ege1881

Dostum ne saçmalıyorsun, nelerle suçlamaya çalışıyorsun sen bizi acaba? Toplumsal olaylara, şehit haberlerine bu kadar duyarlı olan başka nereyi gördün sen? Neyin ne olduğunu senden iyi biliyoruz merak etme ama bazı şeylerin yeri buralar değil. Bu da kurallara uymamaya bir bahane değil maalesef.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri