MODERATÖRLER VEYA KURUCULAR NİYE BÖYLESİNİZ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

ege1881

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,978
İmzamdan gurur duyuyorum niye siliyorsunuz rahatsız mı oldunuz? Bu imzayı beğenmeyen Türk yoktur. Yazıklar olsun böyle bir imzaya karışanlara

@efetg gülme hacı sitem ediyorum sadece

İmzamdan gurur duyuyorum niye siliyorsunuz rahatsız mı oldunuz? Bu imzayı beğenmeyen Türk yoktur. Yazıklar olsun böyle bir imzaya karışanlara
bukadar saçma bi argümanı ilk defa görüyorum o.O2

APO nun ne olduğunu herkes biliyor senin ekstra belirtmene gerek yokmuş demekki :D

Küfür yazmak yerine BEBEK KATİLİ falan yazabilirsin küfür çirkin gözüktüğü için siliniyor.

APO nun ne olduğunu herkes biliyor senin ekstra belirtmene gerek yokmuş demekki :D
niye ki belirtmek isterim imzama karışamazlar ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ban bile atarlar belki

burası Donanım Arşivi forum buranın sahibi kimse onun borusu öter nasıl karışamıyorlar sana
reis tamam da buna karışmak istemezler yani

Küfür yazmak yerine BEBEK KATİLİ falan yazabilirsin küfür çirkin gözüktüğü için siliniyor.
Allah Allah bak hele

hayır yani bir anda siliyorlar haber verseler eyvallah

reis tamam da buna karışmak istemezler yani
Neden karışmasınlar şimdi ben imzama cümle başına APO yazıp dümdüz ana avrat 7 ceddine gidecekk şekilde çok çirkin mide bulandırıcı şeyler yazabilirim ama yani kimsenin APO yu savunduğu yok herkes nasıl iğrenç birisi olduğunun farkında forum içi küfürlü paylaşım yasak olduğu için karışmışlardır

niye ki belirtmek isterim imzama karışamazlar ki

ban bile atarlar belki
Senin o yazını gördükçe hep raporlayan kişi benim olmayada devam edecem burası forum siyasi bir meydan değil , her ne kadar yazdığın şahıs aşağılık bir te-öristte olsa yeri değil burda kimse tersini söylemiyor

Senin o yazını gördükçe hep raporlayan kişi benim olmayada devam edecem burası forum siyasi bir meydan değil , her ne kadar yazdığın şahıs aşağılık bir te-öristte olsa yeri değil burda kimse tersini söylemiyor
Yoo gayette dozunda oldukça siyaset konuşulabilecek biryer abartılmadıkça..

Yoo gayette dozunda oldukça siyaset konuşulabilecek biryer abartılmadıkça..
hem küfürlü olmasıyla beraber yazdığı cümle dışarıdan bakıldığında sadece bir şahsa tepki değil, etnik bir gerilimi ve kutuplaşmayı besleyen ırkçı bir ifade olarak algılanıyor. Türkiye cumhuriyeti altındaki herkes o *şahsı* sevmez fakat bu farklı etnik kökenler için öyle değil.

hem küfürlü olmasıyla beraber yazdığı cümle dışarıdan bakıldığında sadece bir şahsa tepki değil, etnik bir gerilimi ve kutuplaşmayı besleyen ırkçı bir ifade olarak algılanıyor. Türkiye cumhuriyeti altındaki herkes o *şahsı* sevmez fakat bu farklı etnik kökenler için öyle değil.
APONUN etnik kökenle bağı nedir ırkçılıkla alakası nedir Teröristin ırkı yoktur insanı vardır yani apoya sövmenin ırkçılıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Apo terörist bir orosp çocuğu dur etnik kokenle ne alakası var

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,538
Üyeler
187,524
Son üye
ywywywy