bukadar saçma bi argümanı ilk defa görüyorumİmzamdan gurur duyuyorum niye siliyorsunuz rahatsız mı oldunuz? Bu imzayı beğenmeyen Türk yoktur. Yazıklar olsun böyle bir imzaya karışanlara
niye ki belirtmek isterim imzama karışamazlar kibukadar saçma bi argümanı ilk defa görüyorum
APO nun ne olduğunu herkes biliyor senin ekstra belirtmene gerek yokmuş demekki![]()
burası Donanım Arşivi forum buranın sahibi kimse onun borusu öter nasıl karışamıyorlar sananiye ki belirtmek isterim imzama karışamazlar ki
reis tamam da buna karışmak istemezler yaniburası Donanım Arşivi forum buranın sahibi kimse onun borusu öter nasıl karışamıyorlar sana
Allah Allah bak helebukadar saçma bi argümanı ilk defa görüyorum
APO nun ne olduğunu herkes biliyor senin ekstra belirtmene gerek yokmuş demekki
Küfür yazmak yerine BEBEK KATİLİ falan yazabilirsin küfür çirkin gözüktüğü için siliniyor.
Neden karışmasınlar şimdi ben imzama cümle başına APO yazıp dümdüz ana avrat 7 ceddine gidecekk şekilde çok çirkin mide bulandırıcı şeyler yazabilirim ama yani kimsenin APO yu savunduğu yok herkes nasıl iğrenç birisi olduğunun farkında forum içi küfürlü paylaşım yasak olduğu için karışmışlardırreis tamam da buna karışmak istemezler yani
Senin o yazını gördükçe hep raporlayan kişi benim olmayada devam edecem burası forum siyasi bir meydan değil , her ne kadar yazdığın şahıs aşağılık bir te-öristte olsa yeri değil burda kimse tersini söylemiyorniye ki belirtmek isterim imzama karışamazlar ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ban bile atarlar belki
Yoo gayette dozunda oldukça siyaset konuşulabilecek biryer abartılmadıkça..Senin o yazını gördükçe hep raporlayan kişi benim olmayada devam edecem burası forum siyasi bir meydan değil , her ne kadar yazdığın şahıs aşağılık bir te-öristte olsa yeri değil burda kimse tersini söylemiyor
hem küfürlü olmasıyla beraber yazdığı cümle dışarıdan bakıldığında sadece bir şahsa tepki değil, etnik bir gerilimi ve kutuplaşmayı besleyen ırkçı bir ifade olarak algılanıyor. Türkiye cumhuriyeti altındaki herkes o *şahsı* sevmez fakat bu farklı etnik kökenler için öyle değil.Yoo gayette dozunda oldukça siyaset konuşulabilecek biryer abartılmadıkça..
APONUN etnik kökenle bağı nedir ırkçılıkla alakası nedir Teröristin ırkı yoktur insanı vardır yani apoya sövmenin ırkçılıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum.hem küfürlü olmasıyla beraber yazdığı cümle dışarıdan bakıldığında sadece bir şahsa tepki değil, etnik bir gerilimi ve kutuplaşmayı besleyen ırkçı bir ifade olarak algılanıyor. Türkiye cumhuriyeti altındaki herkes o *şahsı* sevmez fakat bu farklı etnik kökenler için öyle değil.
Apo terörist bir orosp çocuğu dur etnik kokenle ne alakası varhem küfürlü olmasıyla beraber yazdığı cümle dışarıdan bakıldığında sadece bir şahsa tepki değil, etnik bir gerilimi ve kutuplaşmayı besleyen ırkçı bir ifade olarak algılanıyor. Türkiye cumhuriyeti altındaki herkes o *şahsı* sevmez fakat bu farklı etnik kökenler için öyle değil.