🔥İndirim SAMSUNG PM9C1 512GB NVME 1.499TL

Tam SSD alacaktım, son anda vazgeçtim. Daha önce bu ürüne benzer bir Samsung M.2 ssd almışım. Samsung kalitesiyle alakası yoktu. Bunlar Samsung'un 970 veya 990 pro serisi gibi parakende ürün değiller. Markaların laptoplarından sökülüp revize olunduğunu düşünüyorum. Daha sonra toplayıp el altından bulk olarak satıyorlar.
hiç fark etmez 1500 TL 500GB M2 ssd yok şu an piyasada hocam en yakın rakibi 2500 TL

Tam SSD alacaktım, son anda vazgeçtim. Daha önce bu ürüne benzer bir Samsung M.2 ssd almışım. Samsung kalitesiyle alakası yoktu. Bunlar Samsung'un 970 veya 990 pro serisi gibi parakende ürün değiller. Markaların laptoplarından sökülüp revize olunduğunu düşünüyorum. Daha sonra toplayıp el altından bulk olarak satıyorlar.
öyle zaten

Atom bilişimi tavsiye etmiyorum arkadaşlar , B580 aldım kart iade edilmiş bir karttı , müşteri hizmetlerini aradım konuyu anlattım Allahtan elimde video vardı , 15-20 gün uğraştım , aynı ürünü göndermelerini istedim , göndermediler , para iadesi istedim 15-20 gün uğraşltırdılar en son Tüketici hakları üzerinden dava açtım , durum bu noktaya gelince ödeme yaptılar birde ödeme satın aldığınız karta değil direk ibana gönderiyorlar , o kadar uğraştırdıktan sonra şikayetim var üzerinden şikayetimi kaldırmak için sürekli wp üzerinden yazdılar ,şikayeti kaldırabilirmisiniz diye asla kaldırmadım , burdan ürün alan arkadaşlar videolu bir şekilde gelen kargoyu açın iyi inceleyin , olumsuz bir durumda 15-20 gün uğraşabilirsiniz.

IMG_3485.webp
Arkadaş paylaştığında almıştım kargolamışlar hemen

çakmadır bu ssd bu elemanlar çakma kingston ramleri piyasaya sokan firma
Şaşırmam, bu tarz işlerin altında hep adı olan bir firma zamanında 1. Nesil i7 li sistemleri de insanlara oyuncu sistemi diye satmışlardı. Zaten neredeyse her şeyi Çin’den getirtip satıyorlar bunlar da oradan gelmiş olabilir.

Konuyu şimdi gördüm eksiğim sadece ssd ve anakart kalmıştı bu fiyata alamadığıma üzüldüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,130
Üyeler
187,454
Son üye
SoLMaZ!
Geri