🔥İndirim COLORFUL BATTLE-AX B760M-PLUS V20 Anakart 4.799TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
274
Son 6 ayın en düşük fiyatı ve fiyatına göre iyi bir anakart olduğunu düşünüyorum. Değerlendirebilirsiniz

Fiyatının ehli denebilir , yüksek model işlemci takacaklar alabilir

colorful a karşı piyasada olumsuz bir algı var gibi geliyor bana colorful alıpta sorun yaşayan oldu mu hiç?

Amd olaydı daha iyi olurdu gerçekten
valla ben 0 dan diziyorum öyle heves ettim. Saçma ama sadece ssd ve sıvı soğutucu yakaladım indirimden :D Ama işlemci amd istiyorum. 7500f alacağım. Çok aşırıda anlamıyorum ama araştıra araştıra işte. Anakartta da msi pro b650a-wifi gördüm beğendim baya ama tabi detaylarını çok bilmem :D Ekran kartı 9060xt düşündüm. Genel olarak yorumun önerin varsa açığım

colorful a karşı piyasada olumsuz bir algı var gibi geliyor bana colorful alıpta sorun yaşayan oldu mu hiç?
amd kanadındaki biosu sonradan büyük bir güncelleme aldı ve deneyimsiz son kullanıcıyı biraz zorladı bu durum ama onun dışında fiyat skalasında rakiplerinden daha dolu bir kart

6 aydır b650 modelini kullaniyorum , bios güncelledim sorun yaşamadım. OC/advance menüleri biraz karmaşık, bilmeyen insanların zorlanmasına şaşmadım. Hala indirime giren bazi 8-9k civarı anakartlardan daha dolu dolu bir model. 4.5k + 500 iade ile almıştım. 7800x3d +200mhz, curve optimize ile canavar gibi kullanıyorum.

Benim bu zamana kadar deneyimimde f/p olarak baya baya iyi.

Önceden evet yazılımsal olarak çok kötü idi ama güncellemeler ile düzeltiler ve şu an f/p kralı modelleri var biostar markası ile birlikte tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137
Son üye
zwezda01
Geri