pump out yapmıstır surudugun macun coolermaster master gel gıbı katı macunlar surmen lazımMerhabalar, Zotac Trinity 3090 OC ekran kartım render sırasında iken fanlar %100 çalışıyor ve hotspot sıcaklığı 100 derecenin üzerine çıkıyor. Hotspot sıcaklığı 100 derecenin üzerinde çıktığında fanlar otomatik full modda çalışıyormuş bundan dolayı kart sürekli bağırıyor. Normal GPU sıcaklığı ise 70 derecelerde. Yakın zamanda termal macun değiştirdim. Sorun padlerden kaynaklı olabilir belki bilmiyorum. Sorunun Render almamla alakası yok çünkü cs2 vs. açarak test ettim sonuç yine aynı. Ayrıca bu sorun önceden yoktu son 1 haftadır var. HWiNFO(cs2 açık iken) değerlerini ve Furmark testini ekledim. Fikir sunarsanız sevinirim.
Vidaları dengeli şekilde sıktım. Doğru montajladığımı düşünüyorum. Zaten ilk zamanlarda bir problem yoktu. Macunu değiştirdikten birkaç hafta sonra başladı.Soğutucu bloğu montajlarken de hata yapmış olabilirsin illa macundan olacak diye bir şey yok biraz daha dikkatli olmaya çalış montajlarken gereğinden fazla sıkma ve dengeli şekilde sık vidaları.
Yukarda arkadaşlarda pump out olduğunu söyledi. Padleri aynı zaten fabrika padi. Coolermasterın hangi modeli tam olarak? Hangileri katı macun bilmiyorum.pump out yapmıstır surudugun macun coolermaster master gel gıbı katı macunlar surmen lazım
Post automatically merged:
tabi bu durum kartı toplarken hata yapmadıysan gecerlı belkı kalın bır ped taktın ve blok chip ile temas etmıyor olabılır
Vidaları dengeli şekilde sıktım. Doğru montajladığımı düşünüyorum. Zaten ilk zamanlarda bir problem yoktu. Macunu değiştirdikten birkaç hafta sonra başladı.
Post automatically merged:
Yukarda arkadaşlarda pump out olduğunu söyledi. Padleri aynı zaten fabrika padi. Coolermasterın hangi modeli tam olarak? Hangileri katı macun bilmiyorum.
Pump out bu oluyor tam olarak hocam. Macun olarak TF7 alabilirsiniz ya da termal ped önerisi için yeni bir konu açabilirsiniz o konuda tam bilgim yok. Şimdilik idare etmesi için macunu yenileyin isterseniz yine de.Arkadaşlar konuya önemli bir update yapayım. Açtım kartı bariz bir şekilde bir kısmında macun yok. Yalnız tam dağıttığıma da eminim. Kartın soğutma bloğunun vidalarını da eşit sıktım. Neden oluyor olabilir?
macunun kıvamından dolayı oluyor ve sankı bıraz cok surmulmus gıbıArkadaşlar konuya önemli bir update yapayım. Açtım kartı bariz bir şekilde bir kısmında macun yok. Yalnız tam dağıttığıma da eminim. Kartın soğutma bloğunun vidalarını da eşit sıktım. Neden oluyor olabilir?
Anladım. Honeywell PTM 7950' yi deneyeceğim. Çok fazla tavsiye eden var. Katı formdaymış, çok ısınınca sıvılaşıp soğuduğunda ise eski haline dönüyormuş. Bu pad le alakalı Abdullah abinin de 2 ay önce attığı bir videosu var. İşe yaramaz ise Coller MasterGel Prodan devam.macunun kıvamından dolayı oluyor ve sankı bıraz cok surmulmus gıbı
o kesınlıkle yarar ve macundan daha uzun omurlu olur kesın deneyın hocamAnladım. Honeywell PTM 7950' yi deneyeceğim. Çok fazla tavsiye eden var. Katı formdaymış, çok ısınınca sıvılaşıp soğuduğunda ise eski haline dönüyormuş. Bu pad le alakalı Abdullah abinin de 2 ay önce attığı bir videosu var. İşe yaramaz ise Coller MasterGel Prodan devam.