Masaüstünde sağ tık çalışmıyor

ygturkmen

80+
Reaksiyon skoru
4
arkadaşlar masaüstünün çok büyük bir kısmında sağ tık yapılmıyor veya dosyalara tıklanmıyor o tarafa dosya kaydırdığımda engelleme işareti çıkıyor bu neden olur?

bilgisayarı ilk açtığımda bir problem olmuyor biraz zaman geçince yukarıda yazdığım gibi oluyor

arkadaşlar masaüstünün çok büyük bir kısmında sağ tık yapılmıyor veya dosyalara tıklanmıyor o tarafa dosya kaydırdığımda engelleme işareti çıkıyor bu neden olur?
ctrl shift esc ile görev yöneticisi açıp explorer'ı yeniden başlatınca sorun düzeliyor mu

düzelmedi hocam, ekranın orta kısmının büyük çoğunluğunda hiçbir şey yapılmıyor, arama motorlarında, uygulamalarda sorun yok sadece masaüstü

w11 güncelleştirmeleri sildim tekrar başlattım, güncelleştirmeden kaynaklı bir sorun olabilir mi?

Aynı sorunu ben de yaşıyordum epic gamesle alakalı bir sorunmuş arkadaşlar listesi açık kalınca böyle oluyor. Epic Games Launcherını kapatmayı deneyin düzelecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,125
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri