İphone 17 mi Samsung Galaxy S25 Ultra mı

yani telefonda çok oyun vs oynamıyorum
bazen maç izlerim video izlerim onun dışında sosyal medya
üviye giderken bakıyorum vs şarjını yiyorum genelde teleofunun çok elimde oluyo sabah 100se bazen 1 kere daha şarja takıyorum;insanların dediğine göre s25u daha mantıklı gibi duruyo
Küçük ekran telefon taşımak için kolay büyük ekran video dizi film maç vs. diğer işlemler için iyi ayrıca batarya ultra da daha önemli

17 al, beğenmezsen seneye zaten şahlanan ekonomi ile aynı fiyata geri satarsın, S25 'u daha uyguna ikinci el olarak alırsın üstüne kalan parayı da cebe atarsın.

Üçüncü bir alternatif, Xiaomi Mi 17 Pro veya Pro Max'i beklemek olabilir, yeni batarya teknolojisi ve ikinci ekranla bence şahane bir model.

@phxey41, 1300 dolarlık S25 Ultra'yı temel model iPhone fiyatına alıyorsun. Amerika'da 800 dolara satılan iPhone 17'nin vergisini çıkarsan Türkiye'de 900 dolar. Samsung'un yazılımı iOS'tan çok daha özellikli ve kişiselleştirilebilir olmasına rağmen en stabil olanı. Güncellemeler de iOS'tan daha sorunsuz oluyor. Şu anda iPhone 16 ve önceki seriye iOS 26 yükleyenler saç baş yoluyor. S25 Ultra bence daha konforlu bir deneyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,167
Üyeler
187,464
Son üye
mmaydin0144
Geri