Öneri PXN'in Yeni Direct Drive Direksiyon Setleri Gaming.Gen.tr'de Listelendi

Advocate

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
365
Bütçe
30000
Gaming.gen.tr de VD4-VD6 V10 Pro ve V10 Ultra'lar listelenmiş. Bunlar diğer ithalatçılar Gelbura ve Euas'tan bağımsız kendileri ithal ediyor olabilir. Mchose, Akko gibi markaları kendileri ithal ediyorlar çünkü. Eğer gaming.gen'e de geliyorsa fiyat rekabeti açısından iyi olacaktır. PXN'in yeni serilerini almak isteyenler Gaming.gen'i arayıp ne zaman stoklarda olacağını sorabilir. Tahminimce onların ürünleri de bu ay gelecek partilerin içindedir.

Ekran görüntüsü 2026-01-02 173849.webp

Gaming.gen.tr'yi aradım sizler için. Tahmini teslimat Ocak'ın 3. haftası olarak gözüküyor dendi. Fiyat tabii ki veremediler şuan için. Ayrıca kendi ithalatlarıymış bu sevindirici oldu. Euas gibi amatör bir firmadan kurtulmuş oldunuz :D

Çok estetik gözüküyorlar. Bitane alıp günün 23 saati etsden çıkmayacaksın :D

Satmak istiyorlarsa ucuza getirirler valla :D Gaming.gen fiyat konusunda fena değildir ben çok uçuk fiyatlarla geleceğini düşünmüyorum.
hazır sistemleri güzel de tek parça olarak sattığı şeyler özellikle ekran kartlarını 1,3x fiyattan satıyolar genelde. bi thermalright soğutucuları ucuz sanırım

Çok estetik gözüküyorlar. Bitane alıp günün 23 saati etsden çıkmayacaksın :D
Gamepadle yüzüne dahi bakmadığım ETS'den çıkamıyorum hocam :D FFB o kadar temiz ve güzel ki bomboş yolda direksiyon sallıyormuşsun hissi olmuyor. Benim VD6 bayağı güçlü olduğu için direksiyonu da çok güzel topluyor. Yazılımından 1800 derece ayarladım gerçek tır dönüş açısı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hazır sistemleri güzel de tek parça olarak sattığı şeyler özellikle ekran kartlarını 1,3x fiyattan satıyolar genelde. bi thermalright soğutucuları ucuz sanırım
Kendi ithal ettikleri markalar f/p oluyor genelde hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,834
Üyeler
187,408
Son üye
Furkanzz27
Geri