- Konu Sahibi Konu Sahibi
stok fanım var ama uygun kaliteli kule tipi soğutu bulabilirsem alırım kasım ayındaki sogutucutu alamamıştımbu arada işlemciyi stok fan ile mi kullanıcaksınız yoksa kule tipi varmıdır
stok fanım var ama uygun kaliteli kule tipi soğutu bulabilirsem alırım kasım ayındaki sogutucutu alamamıştımbu arada işlemciyi stok fan ile mi kullanıcaksınız yoksa kule tipi varmıdır
tiktok yayıncılığı sistemi zorlamaz öyle uçup kaçan soğutmaya gerek yokstok fanım var ama uygun kaliteli kule tipi soğutu bulabilirsem alırım kasım ayındaki sogutucutu alamamıştım :/
tamamdır çok teşekkür ederim şuan i5 11400h 3050ti li monster laptop var ama memnun değilim çok sesli çalışıyor ve donmalarla karşı karşıya kalıyorum o yüzden kasaya yönelmek istedimtiktop yayıncılığı sistemi zorlamaz öyle uçup kaçan soğutmaya gerek yok
bu macunu alıp hesabı kapata bilirsiniz bol yorumlu bir satıcıdan alın o zaman sahte ürün çıkma olasılığı azaalır![]()
Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 57,25 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
laptobun termal bakım vakti gelmiş içini açıp macunu değiştirdiğiniz zaman sorun gidecektir bide 8gb ram varsa içinde yetmediği için sıkıntı çıkara bilirtamamdır çok teşekkür ederim şuan i5 11400h 3050ti li monster laptop var ama memnun değilim çok sesli çalışıyor ve donmalarla karşı karşıya kalıyorum o yüzden kasaya yönelmek istedim
teşekkür ederim sagolun sizinde vaktinizi aldım hakkınızı helal edin
16 gb ram 8 ay civarı oldu bakımı yapılalıda servisine yolluyorum bakımları için ücretsiz olduğu içinMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
laptobun termal bakım vakti gelmiş içini açıp macunu değiştirdiğiniz zaman sorun gidecektir bide 8gb ram varsa içinde yetmediği için sıkıntı çıkara bilir
tamam ozaman laptopta genel anlamda bir sıkıntı varmış16 gb ram 8 ay civarı oldu bakımı yapılalıda servisine yolluyorum bakımları için ücretsiz olduğu için
ben aslında açıp incelemeyi severimde şimdi laptop olduğu için çok hassas diye bir yerine birşy yaparsam diye korkuyorumtamam ozaman laptopta genel anlamda bir sıkıntı varmış
ama ben olsam cerrah masasına yatııp içini açardım bazen termal macun koymayı unuta biliyorlar![]()
macunuda sürmeyi unutmazlar diye düşünüyorumtamam ozaman laptopta genel anlamda bir sıkıntı varmış
ama ben olsam cerrah masasına yatııp içini açardım bazen termal macun koymayı unuta biliyorlar![]()
siz bilirsiniz hocam ama aklınızda bulunsunben aslında açıp incelemeyi severimde şimdi laptop olduğu için çok hassas diye bir yerine birşy yaparsam diye korkuyorum
teşekkür ederim ilginiz için iyi günler dilerimsiz bilirsiniz hocam ama aklınızda bulunsun
iyi günler
bir ürün var acaba hangisini almalıyım gigabyte sipariş ettim eger bu iyiyse bunuda alabilirim https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ddr4-4600-mhz-oc-m.2-anakart-1289372162/detayaz önce intel fiyatlarına baktım ama fiyatları uçmuş
size yapacağım en iyi öneri budur
![]()
Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket Anakart
Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güncel olarak kullandığınız işlemci nedir
o anakart kesinlikle o paraya deymezbir ürün var acaba hangisini almalıyım gigabyte sipariş ettim eger bu iyiyse bunuda alabilirim https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ddr4-4600-mhz-oc-m.2-anakart-1289372162/detay