Rx6500xt ekran kartım var buna anakart ve işlemci önerisi

stok fanım var ama uygun kaliteli kule tipi soğutu bulabilirsem alırım kasım ayındaki sogutucutu alamamıştım :/
tiktok yayıncılığı sistemi zorlamaz öyle uçup kaçan soğutmaya gerek yok
bu macunu alıp hesabı kapata bilirsiniz bol yorumlu bir satıcıdan alın o zaman sahte ürün çıkma olasılığı azaalır

Son düzenleme:
tiktop yayıncılığı sistemi zorlamaz öyle uçup kaçan soğutmaya gerek yok
bu macunu alıp hesabı kapata bilirsiniz bol yorumlu bir satıcıdan alın o zaman sahte ürün çıkma olasılığı azaalır
tamamdır çok teşekkür ederim şuan i5 11400h 3050ti li monster laptop var ama memnun değilim çok sesli çalışıyor ve donmalarla karşı karşıya kalıyorum o yüzden kasaya yönelmek istedim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır çok teşekkür ederim şuan i5 11400h 3050ti li monster laptop var ama memnun değilim çok sesli çalışıyor ve donmalarla karşı karşıya kalıyorum o yüzden kasaya yönelmek istedim
laptobun termal bakım vakti gelmiş içini açıp macunu değiştirdiğiniz zaman sorun gidecektir bide 8gb ram varsa içinde yetmediği için sıkıntı çıkara bilir

yoksa laptop güçsüz bir laptop değil birçok konuda masa üstünüzü tokatlar

laptobun termal bakım vakti gelmiş içini açıp macunu değiştirdiğiniz zaman sorun gidecektir bide 8gb ram varsa içinde yetmediği için sıkıntı çıkara bilir
16 gb ram 8 ay civarı oldu bakımı yapılalıda servisine yolluyorum bakımları için ücretsiz olduğu için

16 gb ram 8 ay civarı oldu bakımı yapılalıda servisine yolluyorum bakımları için ücretsiz olduğu için
tamam ozaman laptopta genel anlamda bir sıkıntı varmış
ama ben olsam cerrah masasına yatııp içini açardım bazen termal macun koymayı unuta biliyorlar :D

ama ben olsam cerrah masasına yatııp içini açardım bazen termal macun koymayı unuta biliyorlar :D
ben aslında açıp incelemeyi severimde şimdi laptop olduğu için çok hassas diye bir yerine birşy yaparsam diye korkuyorum

macunuda sürmeyi unutmazlar diye düşünüyorum :D

az önce intel fiyatlarına baktım ama fiyatları uçmuş
size yapacağım en iyi öneri budur

güncel olarak kullandığınız işlemci nedir
bir ürün var acaba hangisini almalıyım gigabyte sipariş ettim eger bu iyiyse bunuda alabilirim https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ddr4-4600-mhz-oc-m.2-anakart-1289372162/detay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,130
Üyeler
187,454
Son üye
SoLMaZ!
Geri