Yardım VPN olmadan nasıl Discord kullanabilirim?

Luci_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
202
Merhaba
Bir çok kişiyi VPN olmadan discord kullandığını gördüm bu nasıl yapılıyor bilen veya kullanan var mı?

Merhaba
Bir çok kişiyi VPN olmadan discord kullandığını gördüm bu nasıl yapılıyor bilen veya kullanan var mı?
Dünya kadar konu video var goodbyedpi ile yaparsın internetin süperonline yani sansüronline ise geçmiş olsun

Merhaba
goodby dpi indir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dünya kadar konu video var goodbyedpi ile yaparsın internetin süperonline yani sansüronline ise geçmiş olsun
reis yapılıyo süperonline la nesi varki

benimki superonline ama goodbyedpi calistirabiliyorum cloudflare warp ile de yapabilirsin internetini sadece discorda tunnellarsin bu sayede diger uygulamalarda ping yapmaz sadece discordda vpn olarak calisir

goodby dpi indir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis yapılıyo süperonline la nesi varki
Bazı kullanıcılarda modem yüzünden aştırtmıyor her türlü takılı kalıyorsun çözemiyorlar o yüzden sansüronline onlar herkeste olacak diye bir şey yok süperonline konularına bak görürsün

DNS ile oluyor deniyordu önceden hala oluyor mu?

goodbyedpi kullanıyorum bu sefer oyunlarda ping yaşıyorum bende alternatif bir şey olsa keşke dc ye girmenin ama goodbyedpi bile ping yaptığından sorunyaşıyorum ya.

superonline internetim var secure dns diye bişey keşfettim bende çalıştı ve ping çok yapmadı öneririm

Geri