Dünya kadar konu video var goodbyedpi ile yaparsın internetin süperonline yani sansüronline ise geçmiş olsunMerhaba
Bir çok kişiyi VPN olmadan discord kullandığını gördüm bu nasıl yapılıyor bilen veya kullanan var mı?
goodby dpi indirMerhaba
Bir çok kişiyi VPN olmadan discord kullandığını gördüm bu nasıl yapılıyor bilen veya kullanan var mı?
reis yapılıyo süperonline la nesi varkiDünya kadar konu video var goodbyedpi ile yaparsın internetin süperonline yani sansüronline ise geçmiş olsun
Bazı kullanıcılarda modem yüzünden aştırtmıyor her türlü takılı kalıyorsun çözemiyorlar o yüzden sansüronline onlar herkeste olacak diye bir şey yok süperonline konularına bak görürsüngoodby dpi indir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reis yapılıyo süperonline la nesi varki
goodby dpi kur cano en rahatı ama güvenli mod diye bişi var onu müsteri hizmetlerini ara kapat açıksaDNS ile oluyor deniyordu önceden hala oluyor mu?
vodafone ile sadece dns ile giriyorum kullandigim dns ise google ve cloudflareDNS ile oluyor deniyordu önceden hala oluyor mu?
Netspeed ile hiçbir şey yapmadan giriyorumvodafone ile sadece dns ile giriyorum kullandigim dns ise google ve cloudflare