Araba İçin Multimedya Ekran Önerisi

muhibbi

80+
Reaksiyon skoru
52
Bütçe
5000
Herkese merhaba, 2011 Toyota Corolla için multimedya ekran arıyorum. Dokunmatiği ve hızı iyi, carplay kablosuz bağlanabilen bir şey arıyorum. Öneriniz var mıdır?

Forx. Minimum 4 64 al.

ben 3100 TL'ye bi ürün aldıydım ön arka kamerası da var kayıt da yapıyor 3-4 aydır kullanıyorum çok memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 3100 TL'ye bi ürün aldıydım ön arka kamerası da var kayıt da yapıyor 3-4 aydır kullanıyorum çok memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Montajı nasıl yaptınız hocam? Güç kablosu soldan sallanıyor mu sürekli? Kamera için kabloyu gizli götürmek mümkün mü, biraz açıklama şansınız var mı?
Bir de trendoyldaki tanıtım videosunda bile akıcı değil de kasıyor gibiydi. Yani bir telefon gibi olmasını tabii beklemiyorum ama çok da takılmasını istemem. Bu konuda bir şikayetiniz var mı?

Montajı nasıl yaptınız hocam? Güç kablosu soldan sallanıyor mu sürekli? Kamera için kabloyu gizli götürmek mümkün mü, biraz açıklama şansınız var mı?
Bir de trendoyldaki tanıtım videosunda bile akıcı değil de kasıyor gibiydi. Yani bir telefon gibi olmasını tabii beklemiyorum ama çok da takılmasını istemem. Bu konuda bir şikayetiniz var mı?
kurulum örneği youtubede var, çoğunu kendim yaptım sadece kablo gizleme ve geri vitese geçince kameranın arka kamera açılması için oto elektrikten destek aldım. hiç takılma yok şuanlık akıcı fiyatına göre cok iyi bozulsa bile üzülmem pahalı değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,553
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy
Geri