- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nasıl karşılaştırma yapıldığını bulamadım. Ancak ekran süreleri çok da kötü gelmedi bana. Ama 25w çok kötü bu nedenle 15t pro ve honor tarafına doğru kayıyor gibiyim.
Hocam nasıl karşılaştırma yapıldığını bulamadım. Ancak ekran süreleri çok da kötü gelmedi bana. Ama 25w çok kötü bu nedenle 15t pro ve honor tarafına doğru kayıyor gibiyim.
Teşekkür ederim. Bu site üzerinden detaylı incelediğimde mi 15t pro, honor magic 7 pro ikilisi arasında kaldım. Sizce yurtdışı IMEI kayıtlı 32kya 15t pro almak mı yoksa 50k bandına çıkıp honor yada Samsung almak mı?Honor Magic 7 Pro fena değil de Xiaomi'nin yazılımı insanı çileden çıkarıyor.
Telefon incelemelerinde 3. sayfada batarya testi var.
![]()
Samsung Galaxy S25+ review
The Galaxy S25+ employs the same display we saw on the Galaxy S24+ - a 6.7-inch Dynamic AMOLED 2X panel with 1,440 x 3,120 pixels, up to 120Hz refresh...www.gsmarena.com
Ben olsam Xiaomi'yi hiç düşünmezdim. Bedava verseler bile yazılımı insanı kabız ediyor. Samsung mantıklı geliyor.Teşekkür ederim. Bu site üzerinden detaylı incelediğimde mi 15t pro, honor magic 7 pro ikilisi arasında kaldım. Sizce yurtdışı IMEI kayıtlı 32kya 15t pro almak mı yoksa 50k bandına çıkıp honor yada Samsung almak mı?