Hocam discord normal indir sonra bi VPNDiscord yasaklandığından beri kullanmıyorum nasıl indirip kullanıcaz gençler bilen vardır
Android ise apk ile indirin warp ile kullanın. Veya üstteki arkadaşın dediği gibi intrada güzel bir çözüm fakat, bazı internet sağlayıcıları intrayı engelleyebiliyor. O durumda warp kullanabilirsiniz. İos için indirmek biraz zahmetli fakat zor değil youtubeda videoları mevcut oradan izleyerek daha rahat yapabilirsiniz.
Hocam discord normal indir sonra bi VPN
APK pureden indirip VPN ile giriş yapabildim teşekkür ederim. Kafama şu takıldı VPN siz artık normal şekilde kullanabilir miyim yoksa VPN şart mı internet gelmesi için uygulamayaApk olarak indirmen lazım. Bunun için apkpure veya apkmirror kullanabilirsin hatta bu sitelerin kendi uygulamalarını indirirsen güncelleme geldiğinde de güncelleyebilirsin.
Discordu indirdikten sonra intra adlı uygulamayı yükle(internet sağlayıcıları erişim engelini aşmaman için dnsi kitler ve değiştiremezsin bu uygulama dns zorlamasını kaldırarak pingsiz bir şekilde kendi internetin ile kullanabilmeni sağlar)
Artık istediğin gibi kullanabilirsin
Evet gerekir erişİm engeli genel ağ üzerinden çünkü.Ayrıca dediğim gibi intra kullanırsanız pingsiz bir şekilde kullanablirsiniz vpn ping yaparAPK pureden indirip VPN ile giriş yapabildim teşekkür ederim. Kafama şu takıldı VPN siz artık normal şekilde kullanabilir miyim yoksa VPN şart mı internet gelmesi için uygulamaya
İNTRA iphoneda da çalışıyor mu hocamEvet gerekir erişİm engeli genel ağ üzerinden çünkü.Ayrıca dediğim gibi intra kullanırsanız pingsiz bir şekilde kullanablirsiniz vpn ping yapar
ben android kullanıorum o yüzden bilemiyorumİNTRA iphoneda da çalışıyor mu hocam
2 mesajlaşma için giriyorum hocam VPN i açıp kapamak hızlı oluyor böyle iyi gibiEvet gerekir erişİm engeli genel ağ üzerinden çünkü.Ayrıca dediğim gibi intra kullanırsanız pingsiz bir şekilde kullanablirsiniz vpn ping yapar
VPN şart değil. Discord uygulamasını indirdiyseniz telefon da androidse:APK pureden indirip VPN ile giriş yapabildim teşekkür ederim. Kafama şu takıldı VPN siz artık normal şekilde kullanabilir miyim yoksa VPN şart mı internet gelmesi için uygulamaya
telefon ios ise bir yolu var mı?Apk olarak indirmen lazım. Bunun için apkpure veya apkmirror kullanabilirsin hatta bu sitelerin kendi uygulamalarını indirirsen güncelleme geldiğinde de güncelleyebilirsin.
Discordu indirdikten sonra intra adlı uygulamayı yükle(internet sağlayıcıları erişim engelini aşmaman için dnsi kitler ve değiştiremezsin bu uygulama dns zorlamasını kaldırarak pingsiz bir şekilde kendi internetin ile kullanabilmeni sağlar)
Artık istediğin gibi kullanabilirsin
Bölgeyi değiştirip indirebilirsiniz detay için YouTube'a bakıntelefon ios ise bir yolu var mı?