Seher Yıldızı Pamuk Atlet 50 TL

Reaksiyon skoru
83
Seher Yildizi Seher 6'lı Erkek Beyaz Atlet Pamuk Penye

2 adet alımda 6'lı paket fiyatı 305 TL. 150 TL'lik kuponu sepette uygulayın.

ATLET ADET 50 TL'ye denk geliyor.

IMG_4996.webp

Genis bogazli kiyafet giyiyorsaniz tutku alin. Seher atletleri yaka icinde gorunuyor.

Bu forumda neden herkesin her konu hakkında fikri var? Çay parasına pamuklu atlet atıyoruz onda bile "Onu alacağınıza şunu alın" yazıyolar. 500.000 bütçesi olan adama onu alacağıma üstüne 1.500.000 koyar şu model arabayı alırım diyenler gibisiniz valla.

Atlette bile 10 dakikada stok bitiriyor bu millet garip şekilde stok yapıyorlar her bulduklarını

Yapıştırdık reis severiz seher yıldız don ve atletleri :D :D

Bu forumda neden herkesin her konu hakkında fikri var? Çay parasına pamuklu atlet atıyoruz onda bile "Onu alacağınıza şunu alın" yazıyolar. 500.000 bütçesi olan adama onu alacağıma üstüne 1.500.000 koyar şu model arabayı alırım diyenler gibisiniz valla.
Gayet iyi bir öneriydi valla. Şahsen benim en çok rahatsız olduğum konu buydu.

Gayet iyi bir öneriydi valla. Şahsen benim en çok rahatsız olduğum konu buydu.

Burada öneri konuşmuyoruz hocam bu muhabet her fırsat konusunda dönüyor maalesef. Macbook paylaşsan onun yerine gaming pc dizerim, gaming pc paylaşsan onun yerine Mac alırım vb vb. Sonuçta buraya atılan gönderiler birer emek, her konuda bu tarz yorumlar görmek insanı forumdan soğutuyor.

Ne yapalim mesela? Burada her indirim olan urunu sorgusuz sualsiz alalim mi? Ben insanlar aldiktan sonra rahatsiz olabilecekleri bir durum hakkinda bilgilendirme yaptim. Sen bence yukarda ki yorumu bir daha oku.

Ne yapalim mesela? Burada her indirim olan urunu sorgusuz sualsiz alalim mi? Sen bence yukarda ki yorumu bir daha oku.
Size ürünü alın diye kafanıza silah dayayan oldu mu? Ayrıca sizin özelinizde demedim bu forumda açılan her konuda dönüyor illa bir alternatif öneri anlayışı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,125
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri