🔥İndirim LG UltraGear 180Hz IPS HDR10 oyuncu monitörü 4599₺🔥

Monitör güzel fakat fiyat indirimli değil. 2025 yılında 24GS65F (pivotlu) Modelini 3.800tl bandlarına aldırmıştık o zaman aşırı F/P odaklıydı ama şuanda güncel fiyatlar için F/P denilemez. Ama güzel ve kaliteli monitör.

Ben 1 sene kullandım parlaklığı manuel monitörden arttırınca 5-10 saniye güzel görüntü veriyordu sonra bi kararıyordu sevemedim . Sattım en son ktc den memnunum şu an

HDR açtığın zaman Smart Energy otomatik olarak devreye giriyor ve deaktive edemiyorsun. Parlaklılığın stabil ayarında kalmıyor bu yüzden. HDR'ı kapatıp, kendin ayar yaparsan devre dışı bırakabiliyorsun o özelliği. Monitörden çok anlamam ama kullanıcı olarak söyleyebileceğim bir özelliği bu. Bu özellik yüzünden HDR kapalı şekilde kullanıyorum.

HDR açtığın zaman Smart Energy otomatik olarak devreye giriyor ve deaktive edemiyorsun. Parlaklılığın stabil ayarında kalmıyor bu yüzden. HDR'ı kapatıp, kendin ayar yaparsan devre dışı bırakabiliyorsun o özelliği. Monitörden çok anlamam ama kullanıcı olarak söyleyebileceğim bir özelliği bu. Bu özellik yüzünden HDR kapalı şekilde kullanıyorum.
Baya saçma işmiş almaktan vazgeçtim.Başka model önerebillecek varmı?

Son düzenleme:
Böyle kaynak mı olur hocam? :D
Hocam sen bilmessin anlayan anladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende uzun süre kullandım.Testlerde oldukça iyi gözükmesine rağmen panel ömrü maalesef az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üründe ekstra kampanya da varmış(!)
1000033923.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,288
Üyeler
187,484
Son üye