Alıntıyı görüntüle
BENDE DE AYNI SIKINTI VAR SERVERLAR MI KAPANDI
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
LOL CLİENT AÇILMADAN ÖNCEKİ LOL YAZISINDA KALIYOR SONRA KENDİ KENDİNE KAPANIYOR.
Çökmüş oglum ağlamayın elonuzda dans ederimya yeni başladı bu lole basıyorum riot client açılmıyor bazen lole basıyorum riot client açılıyor ordan açıyorum şuan lol hiç açılmıyor riot clientte açılmıyor lolü indirme şeyini indirdim onu denedim sonra bunu dedi Alıntıyı görüntüle
10 dk önce oyundaydım çıktım şimdi denedim bendede aynıya yeni başladı bu lole basıyorum riot client açılmıyor bazen lole basıyorum riot client açılıyor ordan açıyorum şuan lol hiç açılmıyor riot clientte açılmıyor lolü indirme şeyini indirdim onu denedim sonra bunu dedi Alıntıyı görüntüle
PC'nin tarihini 2 gün geri al açılıyor sorunsuz.ya yeni başladı bu lole basıyorum riot client açılmıyor bazen lole basıyorum riot client açılıyor ordan açıyorum şuan lol hiç açılmıyor riot clientte açılmıyor lolü indirme şeyini indirdim onu denedim sonra bunu dedi Alıntıyı görüntüle
bende açıldı bu fotoğrafı görünce merak ettimya yeni başladı bu lole basıyorum riot client açılmıyor bazen lole basıyorum riot client açılıyor ordan açıyorum şuan lol hiç açılmıyor riot clientte açılmıyor lolü indirme şeyini indirdim onu denedim sonra bunu dedi Alıntıyı görüntüle