İphone 14 pro max Işık patlaması cözümü ?

Reaksiyon skoru
38
selamın aleyküm arkadaşlar iphone 14 pro max telefon aldım ışık patlama sorunu yoktu bi anda oldu anlamadım bende normalde dışarıda hicbir sıkıntı yok ama ışıgı görünce böyle yapıyor videoyu halletimde normal fotoğraf modunda vs böyle oldu bunu nasıl düzeltebilirim
videodaki gibi oluyor

Bu sorun değil ki? Düşük ışıkta böyle yapar. Işığın lumen gücü önemli. Gün ışığında yapmaz.
Yavaş çekimde daha belli olur

ışığın ve kameranın HZ değeri ile alakalı. Videoda FPS ile düzeltiyorsun ama fotoda olmaz.

Bu sorun değil ki? Düşük ışıkta böyle yapar. Işığın lumen gücü önemli. Gün ışığında yapmaz.
şimdi iphone 16 var tanıdıgın o yapmıyor ama benim cihaz aynı ışıkta yapıyor normal fotoğrafta ona kafam takıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ışığın ve kameranın HZ değeri ile alakalı. Videoda FPS ile düzeltiyorsun ama fotoda olmaz.
şimdi iphone 16 var tanıdıgın o yapmıyor ama benim cihaz aynı ışıkta yapıyor normal fotoğrafta ona kafam takıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gün ışıgında yapmıyor ev icinde mesela yada alt gecit vardır onun icinde ışık var ya orda yapıyor odanın icinde kamerayı bi tutuyorum böyle yapıyor videoda düzelttimde kamerada hala aynı

Geri