Arabayı kaldırıma çarptım ne kadarlık masrafı olur

YigitE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Arabayı kaldırıma çarptım arka kısmının tabanının resimde belirttiğim gibi plastik koruması parçalandı ne kadarlık bir masrafı olur?
clio 2023 model

Ekler

• 1767605214481.webp
    1767605214481.webp
    182.2 KB · Hit: 194
reno parçaları ucuz zaten plastik zarar gördüyse sadece ucuza patlar

sadece plastik zarar gördüde annemin arabası olduğundan tam öğrenip söyleyeyim dedim
burda söylenenler komple yanıltıcı olur ya facebook gruplarında yakın zamanda aynı sıkıntıyı yaşayanlara soracaksın ordan tahmini bir fiyat alacaksın ya da gidip sanayide birkaç usta gezip soracaksın

bizim arkadaşta kaldırıma yanlama çarpmıştı root balance ayarı gitmişti umarım sizde öyle bi sorun yoktur

Tampon değişecek, boyanacak ve işçilik. 15.000 - 20.000 olarak tahmin ediyorum. Kaportacıya soracaksın, o sana hesaplayıverir.

Benim geçen sene Broadway,de tek Far ile birlikte 14.000 tutmuştu. Clio daha pahalı olur diye düşünüyorum ve arada bir yıllık enflasyon farkı var.

Tampon değişecek, boyanacak ve işçilik. 15.000 - 20.000 olarak tahmin ediyorum. Kaportacıya soracaksın, o sana hesaplayıverir.
O kadar tutarsa yandım ben sadece resimdeki plastik kısmı parçalanmıştı

O kadar tutarsa yandım ben sadece resimdeki plastik kısmı parçalanmıştı
O kadar tutmaz diye düşünüyorum reno parçaları çok ucuz çıkma bile bulursunuz çok makul fiyatlara

Plastiği kaynak yapan yerler var, ama eksik parça olmamalı. O zaman bir tek boyaması kalır. Artık ucuz bir şey de yok. Ve işçilik de çok tutuyor.

Kaportacıya sor tamir edilirse uyguna gelir değişim halinde baya fiyat çıkar.

Sanayiye gidiyosun plastik kaynak yaptırıyorsun 300 400 civarı ödeme yapıp, keyfine bakıyosun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri