❌İndirim Bitti! Govee Arka Aydınlatma 3 Lite Kit TV LED 55-65 inç 3.354,51 TL 🔥🔥

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi bunu alsam ayrı olarak box almam gerek direk 65ınc destekleyen yok satışta

bu teknolojiyi kullanabileceğim ve 32 inç monitörde kullanabileceğim bir ürün var mı? bilgisi olan var mı? ama ekrandaki renkleri yansıtacak bunun gibi olacak yani. random renk yansıtmayacak.

İptal edilmiş ya ne alaka

İlk defa idefixten alışveriş yapmıştım iptal olmuş. Daha da kapısından geçmem benim gözümde merdiven altı site kategorisine girmiştir. Dünkü kupa maçına reklam vereceğine satıcılarını adam gibi seçsin önce

Müşteri hizmetlerini aradım neden iptal olduğunu sordum tedarik edilemediğinden dedi. Aynı satıcı şuan ürünü satıyor şuan hala alınabiliyor. madem tedarik edilemiyor nasıl hala satışını yapabiliyosunuz deyince kem küm ben durumu bildireceğim falan diye sesi titreyerek açıklama yapmaya çalışıyor vivense firmasının taktiğiyle milletin parasını alıp ürünü yollamayıp 1 hafta 10 gün parayı kullanıyolar.Hatalı fiyat falan dese ücret iadesini direkt yapsa okeydim ama bu açıklama ve iade süreci dolandırıcılık oluyor.

Müşteri hizmetlerini aradım neden iptal olduğunu sordum tedarik edilemediğinden dedi. Aynı satıcı şuan ürünü satıyor şuan hala alınabiliyor. madem tedarik edilemiyor nasıl hala satışını yapabiliyosunuz deyince kem küm ben durumu bildireceğim falan diye sesi titreyerek açıklama yapmaya çalışıyor vivense firmasının taktiğiyle milletin parasını alıp ürünü yollamayıp 1 hafta 10 gün parayı kullanıyolar.Hatalı fiyat falan dese ücret iadesini direkt yapsa okeydim ama bu açıklama ve iade süreci dolandırıcılık oluyor.
bana iade direk geldi ama bu durum sinir edici

bana iade direk geldi ama bu durum sinir edici
Para iadesini direkt yapmazlarsa dolandırıcılık yaparak haksız kazanç elde ettikleri gerekçesiyle telefon kayıtlarıyla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyledim bakalım henüz iade gelmemiş. Parayı alıp tedarik edilemiyor diye iptal edip aynı ürünü aynı satıcı nasıl hala satışta tutabiliyor açıklamasını yaparlar artık.

Çok çok amatör site o kadar amatörler ki insan bazen bunlar nasıl bu platformu kurdu diye düşünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,124
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri