Hepsiburada doa raporlu monitör

Özgürmm

80+
Reaksiyon skoru
8
merhaba hepsiburada üzerinden lenovo r25i-30 aldım arızalandığı için garantiye yolladım ve doa raporu ve iade cıktı 4000 lira civarında aldığım için pek iadeden yana değilim ne yapmam lazım üst segment bir monitör isteyebilirmiyim aynı modeli hepsiburadada 20k bandında satılıyor

O modelin çok daha üst modeli 7k ya satılıyor hocam senin baktığın yanlış, değişim istemek hakkın istersen öyle yap istersen aynı monitör bende var 4k yı al ben sana onu vereyim

merhaba hepsiburada üzerinden lenovo r25i-30 aldım arızalandığı için garantiye yolladım ve doa raporu ve iade cıktı 4000 lira civarında aldığım için pek iadeden yana değilim ne yapmam lazım üst segment bir monitör isteyebilirmiyim aynı modeli hepsiburadada 20k bandında satılıyor
20k bandında satılıyorda sebebi ne satıcı zevkine göre satıyor 20k ya ediceği max para zaten 4k 4.5k sana iade bile zorla vermiştir o adamlar

Aynı monitörü tekrar alabilmeniz için size sadece o ürün için kupon tanımlıyorlar diye biliyorum. Mh'ye sorup bilgi alabilirsiniz. Aynı monitörden memnunsanız tekrar satın alırsınız.

Geri