Doğum gününüzü önemser misiniz

şimdiden doğum günün kutlu olsun hocam
açıkçası hiç kutlanmayınca ne kadar kutlanmayacağını bilsen de insan bir yandan istiyor birilerinin seni önemsemesi hatırlaması hediye olmasa bile sadece kutlamasını istiyor
halen ukdedir mesela
çok teşekkür ederim, aslında haklısın yani ama dediğim gibi ailemin ve kız arkadaşımın önemsemesi yetiyor olarak görüyorum ben

7 ocak benim doğum günüm, yani heyecanlı mıyım, hayır. 16 yaşıma gireceğim şu zamana kadar hiç bir doğum günüme böyle aman aman heyecanlanmadım. kutlamayan olursa da dert etmem ailem + kız arkadaşım kutlasın benim için kafi bir durum. dert etmem böyle şeyleri.

peki bunlar sizin için önemli durumlar mı, siz ne düşünüyorsunuz
Benim içinde ailem yanımda olsun yeter, he bide pastayı yiyim o kadar yoksa normal bir günden farkı yok pasta olmasından başka.

7 ocak benim doğum günüm, yani heyecanlı mıyım, hayır. 16 yaşıma gireceğim şu zamana kadar hiç bir doğum günüme böyle aman aman heyecanlanmadım. kutlamayan olursa da dert etmem ailem + kız arkadaşım kutlasın benim için kafi bir durum. dert etmem böyle şeyleri.

peki bunlar sizin için önemli durumlar mı, siz ne düşünüyorsunuz
Önemsemekten ziyade yaşımın artması moralimi bozuyor onun harici boş.

En son ne zaman kutladıklarını bile unuttum he tabi bi pasta alıyorlar ama hala.😀ama bana kalırsa aşırı gereksiz saçma bişi sanki önemli bişi doğum günü doğdun işte bitti neyin kutlaması bu.ama ilk okulda iken ardaşlarka hamburgercide kutlama yapmıştık onu asla unutmam.🥲

Yaşlanmamı niye kutliyim

Yaş ilerkedikçe bu tarz şeylerin önemi kalmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,797
Üyeler
187,402
Son üye
omercik
Geri