🔥İndirim RTX™ 5090 WINDFORCE OC 32G 3 Fanlı 135.438,64TL VDFKSZ 6 TAKSİT

bu vatanın sistemi geldiğinde ekran kartı hariç diğer ürünleri direkt iade yapabiliyor muyuz yoksa iade direkt toplu mu istiyorlar
 
Kullanım amaçlı alıyorsanız olabilir ama al sat için alınmaz bence. Diğer sistem 135k olduğundan en ucuz 5090 ile aynı fiyattaydı zaten. 5090'In yanında diğer parçalar hediyeydi, Burda parçalar daha kaliteli ama fiyata da dahiller, ha içindeki 5090 zotacın en düşük modeli değil o bir artı, 5090 fiyatını çıkarınca diğer parçalar gene alınmaz ama al satta size bir artısı olmaz bence.
Kullanım amaçlı bakıyorum aslında da 135k gibi bir fiyata denk gelmiş olacak. Bi tık da değmez gibi geldi.
 
Ben windforce 4090 kullandım 1.5 senede 4 defa servise gitti böyle rezil rüsva bir kart daha olamaz. Durduk yere dram arızası falan verdi. Şimdi 5090 Master Ice kullanıyorum şükür henüz bir sorun yok. Windforce almayın da ne alırsanız alın.
 
Ben windforce 4090 kullandım 1.5 senede 4 defa servise gitti böyle rezil rüsva bir kart daha olamaz. Durduk yere dram arızası falan verdi. Şimdi 5090 Master Ice kullanıyorum şükür henüz bir sorun yok. Windforce almayın da ne alırsanız alın.
Güzel bir indirime girse yapışacağım kart da Master ICE işte bırak indirimi stoğu zor geliyor.
 
Bende 3070 ti kullandım gigabyte, gerçekten kalitesizdi deneyimim o yüzden gigabyte önermiyorum açıkçası
 
O sisteme pekte avantaj yok yazmamış mıydın yanlış mı hatırlıyorum
aksine avantajlı olduğunu eğer şubatı beklerlerse nvdia zam yapacağını 5090 a söylemiştin onu söyleyenler alanlara iptal ettirmeye çalıştılar al sat tayfa konu sahibini kandırıp iptal ettirdiler ona
 
iş dışında, sadece oyun amaçlı şu kartlara para vermeyin cidden bu paralara 5070ti 5080'li sistem illaki denk gelir.
 
5090 satıp 9070 xt ve 5080 kullanmis biri olarak tek tavsiyem oyun ve gunluk kullanim amacli ise degmez.
 
Son düzenleme:
Evet haklısınız, 4.5db gürültü farkını söylemeyi unutmuşum, tabii ki bu kart doğal olarak bir Astral değil aralarında 2kg'ya yakın bir ağırlık farkı ve 1 slot kalınlık farkı var ancak gene de oldukça yakın değerler sunuyor. Dediğiniz gibi farka 8-10 desek bile oldukça iyi ve tamamen güvenli aralıkta, kaldı ki 0.895mv'da undervolt atınca 125w civarı daha az elektrik tüketip aynı enerjiyi veriyor ki kartın kurulumunu yapınca ilk işim bu olacak.
Techpowerup 35 desibel sabit kıyaslama yapmış. Inno3d aynı desibelde gamerocktan 3 derece daha serin çalışıyordu Innoya 72 diyelim astrala 66, dediğimizden bile az bir fark çıktı.
 

Ekler

  • 1000159637.webp
    1000159637.webp
    85.1 KB · Hit: 24
Techpowerup 35 desibel sabit kıyaslama yapmış. Inno3d aynı desibelde gamerocktan 3 derece daha serin çalışıyordu Innoya 72 diyelim astrala 66, dediğimizden bile az bir fark çıktı.
Evet ortalama 6 derece çok güzel bir fark ama satmaya kalksan kıytırık MSI ventus kadar bile değer görmez bu kart. İnsanlara inno deyince öcü görmüş gibi korkuyorlar hatta o gün konusunda 5090 alacak olsam inno niye alayım diyenler bile vardı :ROFLMAO:
 
Merhaba. Yazışmalarınızı okudum. Bilgili arkadaşlarla konuşmak gibisi yoktur.
5080 inno OC'li model aldım 1 hafta oldu. Psu bekliyorum. Msi a1000gl psu aldım...
Kart evde kuzu kuzu yatıyor kullanamıyorum bile.
Nasıl underwolt yapabilirim.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,188
Mesajlar
10,647,273
Üyeler
187,467
Son üye
h4rakirikill
Geri
Top