Kullanım amaçlı bakıyorum aslında da 135k gibi bir fiyata denk gelmiş olacak. Bi tık da değmez gibi geldi.Kullanım amaçlı alıyorsanız olabilir ama al sat için alınmaz bence. Diğer sistem 135k olduğundan en ucuz 5090 ile aynı fiyattaydı zaten. 5090'In yanında diğer parçalar hediyeydi, Burda parçalar daha kaliteli ama fiyata da dahiller, ha içindeki 5090 zotacın en düşük modeli değil o bir artı, 5090 fiyatını çıkarınca diğer parçalar gene alınmaz ama al satta size bir artısı olmaz bence.
Güzel bir indirime girse yapışacağım kart da Master ICE işte bırak indirimi stoğu zor geliyor.Ben windforce 4090 kullandım 1.5 senede 4 defa servise gitti böyle rezil rüsva bir kart daha olamaz. Durduk yere dram arızası falan verdi. Şimdi 5090 Master Ice kullanıyorum şükür henüz bir sorun yok. Windforce almayın da ne alırsanız alın.
Amazondan 9 taksit ile aldım Kasım indirimlerinde diğer türlü taksit cimrisi vatandan hele taksit bile yapmayan incehesap gibi yerlerden alamazdım. İnşallah gönlünüzce olur.Güzel bir indirime girse yapışacağım kart da Master ICE işte bırak indirimi stoğu zor geliyor.
aksine avantajlı olduğunu eğer şubatı beklerlerse nvdia zam yapacağını 5090 a söylemiştin onu söyleyenler alanlara iptal ettirmeye çalıştılar al sat tayfa konu sahibini kandırıp iptal ettirdiler onaO sisteme pekte avantaj yok yazmamış mıydın yanlış mı hatırlıyorum
Valla demek ki oluyormuş onu anladıkbu vatanın sistemi geldiğinde ekran kartı hariç diğer ürünleri direkt iade yapabiliyor muyuz yoksa iade direkt toplu mu istiyorlar
Techpowerup 35 desibel sabit kıyaslama yapmış. Inno3d aynı desibelde gamerocktan 3 derece daha serin çalışıyordu Innoya 72 diyelim astrala 66, dediğimizden bile az bir fark çıktı.Evet haklısınız, 4.5db gürültü farkını söylemeyi unutmuşum, tabii ki bu kart doğal olarak bir Astral değil aralarında 2kg'ya yakın bir ağırlık farkı ve 1 slot kalınlık farkı var ancak gene de oldukça yakın değerler sunuyor. Dediğiniz gibi farka 8-10 desek bile oldukça iyi ve tamamen güvenli aralıkta, kaldı ki 0.895mv'da undervolt atınca 125w civarı daha az elektrik tüketip aynı enerjiyi veriyor ki kartın kurulumunu yapınca ilk işim bu olacak.
Evet ortalama 6 derece çok güzel bir fark ama satmaya kalksan kıytırık MSI ventus kadar bile değer görmez bu kart. İnsanlara inno deyince öcü görmüş gibi korkuyorlar hatta o gün konusunda 5090 alacak olsam inno niye alayım diyenler bile vardıTechpowerup 35 desibel sabit kıyaslama yapmış. Inno3d aynı desibelde gamerocktan 3 derece daha serin çalışıyordu Innoya 72 diyelim astrala 66, dediğimizden bile az bir fark çıktı.