🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

DonYılmaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,383
Emeği geçen yediden yetmişe umarım herkes mutludur.

30 EURO GÜMRÜK SINIRI KALDIRILDI.
Yurt dışı alıveriş sitelerinden yapılan alışverişlerde uygulanan 30 Euro’luk gümrük muafiyeti kaldırıldı. Resmi Gazete’de yayımlanan yeni düzenleme ile birlikte, tutarı ne olursa olsun yurt dışından verilen tüm siparişler gümrük işlemlerine tabi olacak.

Bugüne kadar Temu, AliExpress ve Amazon gibi platformlardan 30 Euro’nun altındaki yurt dışı alışverişlerinde gümrük vergisi muafiyeti uygulanıyordu. 30 Euro altındaki siparişler, maktu vergisi ödenerek kolay bir şekilde satın alınabiliyordu. 7 Ocak 2026 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile bu uygulama tamamen sona erdi. Karar 6 Şubat 2026 tarihinde yürürlüğe girecek.

9439843bd827fad35c48ffe0aaeebad3.webp

KAYNAK

Bakanlığın bu konu ilgili resmi açıklama yapması(Yerseniz)

Son düzenleme:
Peki, bana uyar. Yine size bir kuruş kazandırmam ve yurtdışındaki akrabam aracılığıyla alırım. Hatta Türkiye'ye gönderim yapılmayan ürünleri de alırım.

Çok güzel bir laf var da söylersem ya Silivri bileti kazanırım ya da ban yerim. Son kurşunlarını da attılar, bakalım şimdi ne yapacaklar.

Yav Çin'den daha ucuza ürün kapatıyorduk Filistin ne alaka ya

Türkiye'de de kendi safkan vatandaşın seni ayakta uyutuyor 2-3 katı fiyatına aynı ürünü kitleyip. Sen de enayi gibi zar zor ayırdığın bütçeyle 1 tanesini zor alabiliyorsun.

Böyle uyutulmaya ve asıl tepkiyi göstermeniz gereken yere göstermemeye devam.

Sözde müslüman ülkeyiz aynen. Tek kuruş fazla almak için 40 takla atan ülkede müslümanlık, din kardeşliği konuşulmasın.
Bu arkadaş %52den kanka takma engellemişim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konudan bile nasıl sjw lik yapabiliyorsunuz aklım ermiyor helal olsun
aynen kral haber edersin 👍🏿

yazık ya valla yani çok elzem bir şey değil belki ama bu denli vatandaşın eli kolu bağlanması da hiç hoş değil, biraz da vatandaşın esnek olabilmesi lazım diye düşünüyorum. yani anlam veremedim. çinko karbon vatandaş en azından yurtdışından bir şeyler alıp mutlu oluyordu o da gitti şimdi.

dostlar yanlış anlayabilirsiniz fakat şahsen 1.2 milyar dolar karşılığı filistinlilere soykırım gerçekleştirenleri,ucuz iş gücü için türkistanlılarıra kan kusturanın ürünlerini sırf ucuz diye alıyorsanız,oh canıma değsin
Şaka amaçlı yazdığını varsayıyorum aliexpressden de alsan hepsiburadadan satan esnaftan da alsan çinden geliyor ürün iş tamamen yerli esnaf kazansın diye yapılmış bir şey meraktan baktım aliexpressten kuponla 300tlye alsığım ürün türkiyede 1200 tl ki ben 1 adet aldım adam bunu toplu siparişle 200e kadar düşürüyordur

Şaka amaçlı yazdığını varsayıyorum aliexpressden de alsan hepsiburadadan satan esnaftan da alsan çinden geliyor ürün iş tamamen yerli esnaf kazansın diye yapılmış bir şey meraktan baktım aliexpressten kuponla 300tlye alsığım ürün türkiyede 1200 tl ki ben 1 adet aldım adam bunu toplu siparişle 200e kadar düşürüyordur
ESNAF falan değil onlar soyguncu kanka. O ayrımı yapmak lazım,1 e alıp 100 e kitlerler artık bize. Çinde 3 dolar olan ürünlerin amazon'da 2400 liraya satıldığını gördü bu gözler.

ESNAF falan değil onlar soyguncu kanka. O ayrımı yapmak lazım,1 e alıp 100 e kitlerler artık bize. Çinde 3 dolar olan ürünlerin amazon'da 2400 liraya satıldığını gördü bu gözler.
Almam olur biter 300tllik ürüne 1200 vereceğime akrabaya kargolar biriktikçe gider alır gelirim hemde gezmiş olurum zaten telefonda almıyorum zamanında 8klık telefonu 3kya getir akrabaya kendiler bilir bundan sonra

Kazıkçı esnaflara gün doğdu. Banlanmak istemediğim için mesaj içeriğim sadece bu şekilde kalmak zorunda. Teşekkürler.

Almam olur biter 300tllik ürüne 1200 vereceğime akrabaya kargolar biriktikçe gider alır gelirim hemde gezmiş olurum zaten telefonda almıyorum zamanında 8klık telefonu 3kya getir akrabaya kendiler bilir bundan sonra
Yasaklamayı çözüm sanıyorlar, en son posta ile telefon gelişini yasakladıklarında ülkede kaçak telefon kullanım oranı yüzde 5-6 seviyelerinden bugün %50 lere kadar çıkmış durumda. Sahibindene gir apple lar yurtiçinden çok yurtdışı var.

dostlar yanlış anlayabilirsiniz fakat şahsen 1.2 milyar dolar karşılığı filistinlilere soykırım gerçekleştirenleri,ucuz iş gücü için türkistanlılarıra kan kusturanın ürünlerini sırf ucuz diye alıyorsanız,oh canıma değsin
doğu türkistan da demiyor filistin diyor hahahah
diğer boykot ürünler neden ülkeye sokuluyor sayın mee

Herkesin böyle fırsatı yok ne yazık ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aksi yönde bir şey mi söylemiş?

Herkesin böyle fırsatı var mı
Valla bıçak gibi kestim 30 euro olayından sonra nadir iyi indirim olursa ydden aldım gerisini full akrablara aldırdım alacağım normal şeyleri de 50 kere düşünüyorum önemli ve değerli ise 2. El fiyatı makulsa alıyorum yoksa hem pahalıya alıyorum hem garanti süreçleri ve tenkik destek kanser ediyor ayrıca milletten bana ne 52 kendine bunu reva görüyorsa ne yapabilirim

Geri